Position: hotel888 > allergi >

øje brydning tutorial

   Det menneskelige øje virker ved at lade lyset at komme ind i øjet gennem den klare linse , som derefter bøjninger ( eller bryder ) den indkommende lys og fokuserer det på bagsiden af øjeæblet fra den lysfølsomme nethinde . Denne visuelle information sendes derefter til hjernen via synsnerven . Hvor godt øje bryder lyset afgør dens evne til at fokusere lys , der er direkte ansvarlig for skarpheden i dit syn

Anatomi af Eye


Øjet er dybest set en gel¨¦-fyldt kloden med en klar linse og iris på forsiden , nethinden på ryggen , og optiske nerve , der fører ud af bagsiden af øjeæblet til hjernen . Lys ind på forsiden af øjet gennem den klare linse . Iris , som er i stand til at udvide og kontrakt , styrer mængden af lys ind i øjet . Det indkommende lys passerer derefter gennem centrum af øjeæblet , gennem en tyktflydende gel¨¦ kaldet glaslegeme , og er fokuseret på bagenden af øjeæblet , kaldet nethinden . Lysfølsomt celler på nethinden sende visuelle informationer fra øjet til hjernen .

Eye Brydningen


Naturvidenskab viser os, at når lyset passerer fra et medie til et andet , er det brydes . Så lyset kommer ind i dit øje , det krydser fra luften ind i øjet og er brudt . Lys er bøjet især på hornhinden , den ydre buede overflade øjet . Medicinsk forfatter Marilyn Haddrill siger , at både længden af øjeæblet og krumning af hornhinden er de to vigtigste anatomiske funktioner, der styrer øjets evne til at fokusere indgående lys . Linsen og øjets indre gelé også hjælpe med fokus .

Astigmatism


Ideelt set hornhinden er en glat symmetrisk form , og lys ind fra alle vinkler , er brudt samme beløb . I virkeligheden er hornhinden ofte asymmetrisk . Denne uregelmæssige form af hornhinde , og nogle gange endda af selve linsen , årsager lysstråler , der skal ufokuserede , når de rammer nethinden , hvilket resulterer i sløret syn . Denne brydningsfejl er kendt som astigmatisme , og ifølge den amerikanske optometric Association , er det en forholdsvis almindelig visuel klage . Små mængder af bygningsfejl som regel giver ingen problemer , men store mængder kan føre til hovedpine og anstrengte øjne .

Nærsynethed og langsynethed

Nærsynethed og langsigtethed er to betingelser, der når øjet er i stand til at bryder lys , så den fokuserer kraftigt på nethinden . I myopi ( nærsynethed ) , øjeæblet er for langt , forårsager lysstråler til at fokusere , før de når nethinden . I langsynethed , øjeæble den er for kort , hvilket får lysstråler til at fokusere bag nethinden . For både nærsynethed og langsynethed , korrigerende linser og laser kirurgi er tilgængelige .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------