Position: hotel888 > allergi >

triglycerid risikoniveau

   Triglycerid tæller er en del af en standard blodprøve kendt som en lipid panel . Lipid paneler er centrale i vurderingen af , hvis du er i risiko for visse hjerte- sygdomme som åreforkalkning , ifølge Mayo Clinic . Triglycerid værdier på eller over et vist niveau kan indikere en høj risiko for hjerteanfald og /eller slagtilfælde

Du skal bruge: .
ren, blød vaskeklud
Vatkugler .
Lille skål .
Astringerende løsning .
Hydrokortison eller andre topikale kortikosteroider .
Calamine .
Oral antihistamin .
Oral steroid .
Hjem afhjælpe Ingredienser : .
Isterninger .
Eddike.
Vatkugler .
Havregryn .
Bagepulver .
Jewel ukrudt .
Kasserolle .
Aloe Vera plante .

Triglycerider


Triglycerider er afledt af fedtstoffer taget ind i kroppen gennem maden. Kroppen naturligt indeholder nogle triglycerider , der spiller en rolle i celle regenerering men overdrevne mængder konvertere direkte til LDL -kolesterol .

risikoniveauer


Normal triglyceridniveauer er mindre end 150 mg /dL , borderline niveauer er 150 til 199 mg /dL , høje niveauer er 200 til 499 mg /dl og faretruende høje niveauer er 500mg/dL eller derover .

Low Density Lipoprotein


Selvom LDL kolesterol er vurderet af en anden tæller , er den direkte relateret til triglycerider . Overdreven triglycerider konvertere direkte til LDL -kolesterol , øge det tal så godt og yderligere øge risikoen for hjerte- hændelse .

Overvejelser

Hvis både LDL og triglycerid-niveauet er højt , er det vigtigt at få LDL niveauer ned først . Høj triglycerid tæller er sekundære blot fordi overdreven triglycerider konvertere til LDL og kun tilføje til allerede forhøjede LDL-niveauet .

Forebyggelse

Undgåelse mættet fedt og kolesterol er af afgørende betydning at forebygge høj tæller . Begrænsning af stivelse-brød , pasta , kartofler-er også afgørende som stivelse konverterer til triglycerider , derfor eventuelt foretager kolesterol tæller .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------