Position: sygdoms > allergi >

Sådan opdager tegn på mono

  Mononukleose er også kendt som kysse sygdom . Det er en virusinfektion , der forårsages af Epstein-Barr virus . Børn , teenagere og unge voksne i alderen 10 og 35 er mest tilbøjelige til at få sygdommen . Her er nogle synger for at se , hvis du tror du kan have mono

Du skal bruge: .
Termometer


en
Tjek din temperatur . . Hvis du har kørt en feber over 100 grader i mere end tre dage og har nogen af de andre tegn på mono , skal du besøge din læge kontor .

2 .
øje med træthed og svaghed . Hvis du har fortsat træthed , bør du blive undersøgt for mono eller enhver anden form for infektion , der kan være årsag det .
3 .
Føl din hals . Føler du dig hævede kirtler ? Hvis ja , er det et tegn på mono . En halsbetændelse kan også ledsage klumper eller hævede kirtler gør synke smertefuld og vanskelig .
4 .

Tjek din krop for udslæt eller røde pletter . Dette kunne være en indikation af infektion i kroppen .
5 .
Appetitløshed kunne også være et tegn på , at der er et problem . Anytime kroppen har infektion eller smerte det kan blive svært at spise eller drikke .
6 .
Hold øje med en hovedpine eller ondt i maven , som ikke går væk hurtigt . Dette kunne tyde på , at din milt kan blive forstørret og giver smerter .

gode råd og advarsler


 • Kontroller temperaturen
 • Hovedpine , mavepine , udslæt
 • Rest , hydrering , og i håndkøb smerten relivers kan hjælpe med at lette de symptomer .
 • Se din læge eller medicinsk , hvis du har nogen eller nogle af symptomerne på mononukleose .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------