Position: sygdoms > allergi >

hvordan man behandler kronisk søvnløshed

  Søvnløshed er defineret som manglende evne til at få i seng , når du vil . Kronisk søvnløshed er en defineret som manglende evne til at få i seng i en længere periode . Kronisk søvnløshed kan gøre livet svært . Heldigvis er der behandlinger for kronisk søvnløshed . Behandlinger kan hjælpe dig med at falde i søvn hurtigere og sover mere dybt
1 .
Få i seng på samme tidspunkt hver dag . Menneskelige organer kræver en vis mængde søvn hver dag . De fleste mennesker foretrækker at få i seng og vågner op på samme tidspunkt hver dag . Indstilling af en tid og holde det til hver eneste dag , inklusiv weekender kan hjælpe dig med at bekæmpe din kronisk søvnløshed .
2 .
Undgå at spise inden for to eller tre timer efter sengetid . Hvis der opstår problemer med kronisk søvnløshed overveje at undgå at spise et måltid mad eller drikke noget inden for en kort tid før sengetid . Spise og drikke kan sende signaler til hjernen til at forblive vågen , når du ikke ønsker . Spise på samme tidspunkt hver dag . Regelmæssige måltider , som ikke kolliderer i sengetid kan hjælpe dig med at få i seng hurtigere og ophold i søvn .

3 .
Undgå motion før sengetid . Motion kan stimulere stofskiftet og vække din hjerne . Undgå motion inden for to eller tre timer efter sengetid kan hjælpe dig falde alseep hver dag og ophold hvilede . Kraftig motion i løbet af de sene aftentimer kan bidrage til kronisk søvnløshed . Lad dig hvile , før du går i seng .
4 .
tage medicin . Medicin er til rådighed, der kan hjælpe dig med at bekæmpe kronisk søvnløshed . Sådanne lægemidler er sikre og kan ofte bruges i op til en periode på flere måneder uden alvorlige bivirkninger . Du kan have at tage medicinen på et bestemt tidspunkt af dagen, så planen i forvejen .
5 .

Consult med en specialist . Hvis du fortsat oplever problemer sove på det rigtige tidspunkt eller opholder sig alseep bør du konsultere en søvn specialist . Specialister kan hjælpe dig med at finde de problemer , der volder dig til at forblive vågen . En specialist kan oprette en specifik plan for at hjælpe dig med at bekæmpe din kronisk søvnløshed effektivt .

gode råd og advarsler


 • Har hele familien hjælper dig med at bekæmpe kronisk søvnløshed
 • Se en læge, før du tager nogen receptpligtig medicin .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------