Position: sygdoms > allergi >

hvordan man kan diagnosticere og forebygge blodpropper i benene

   En blodprop i benene er også kaldet dyb venetrombose og kan være meget alvorlige . Den klump er ikke kun forankret i underbenet , men også lår og bækken , der blokerer omsætning gennem disse vener fra den nederste tilbage til hjertet . På grund af denne blokering og den manglende cirkulation , kan der være smerter , hævelse og varme i de berørte ben . Betingelsen kan forværres, hvis størkne bryder løs og rejser gennem blodbanen , hvilket medfører blokering af blodkar i lungen , som kan føre til problemer med vejrtrækning og endda død .

Du skal bruge:
termometer


1
Først skal vi finde årsagerne til denne meget alvorlige tilstand i en person . . En af de faktorer , der fører til en blodprop kan være skade på et blodkar på grund af nogle typer af traumer , eller også ændringer i den normale blodgennemstrømning . En anden faktor er en sjælden tilstand kaldet hyperkoagulabilitet hvor blodet er mere modtagelige for tilstopning . Nogle af de mest almindelige risikofaktorer , der kan føre til en blodprop , kan sidde i længere tid , idet sengen redet i lang tid , en nylig operation , seneste traume , specielt til den nederste del af kroppen , fedme , fødsel , hjerteproblemer , østrogenbehandling , kræft , genetiske forandringer og mere , især da du alder . Den normale symptomer er hævelse , gradvis øgede smerter , rødme , varme at røre ved , forværrede smerter i benene , kramper , især om natten , og somme tider blålig eller hvidlig farvning af huden . Nogle mennesker med den betingelse ikke engang føler nogen af de nævnte symptomer

to
Hvad kan du gøre-. Så snart du føler , du kan have disse blodpropper udvikle , søge lægehjælp , som snart du er i stand til . I den mellemliggende tid , kan du hjælpe din situation i hjemmet ved at løfte dine ben til at holde omsætning på dets ' optimal ydeevne. Også , prøv ikke at sidde eller ligge i længere tid . Du kan også lindre smerter ved at anvende varm fugtig varme til området . Din læge ønsker måske at ordinere en antikoagulerende eller blodfortyndende medicin for at bryde op størkne , som er en proces , der ikke sker natten over . Det kan tage flere dage til uger for størkne at bryde op og antikoagulerende kan også forhindre yderligere tilbagevendende blodpropper . Behandlinger med medicin langt opvejer uden behandling . Afhængigt af sværhedsgraden af venøs trombose, kan din læge diskutere andre medikamenter og behandlinger , alt efter dine specifikke behov og generelle sundhed som nogle af de medikamenter har bivirkninger , der kan forårsage et slagtilfælde , voldsom blødning og meget mere. Deres læge bør vide, din sygehistorie , da der er mange sikre valg for netop din situation . Din læge kan foreslå kirurgi som en effektiv og øjeblikkelig løsning på problemet , med en række opfølgende besøg og overvågning for at være sikker på succes for kirurgi . Du kan også nødvendigt at tage blodfortyndende medicin som yderligere forebyggende foranstaltninger. Det kan tilrådes , at du bærer en læge indberetning armbånd , overvåge din kost fra fødevarer , der kan ændre effektiviteten af blodfortyndende medicin , og sørg for at rådgive andre sundhedspersonale af alle medicin, du i øjeblikket tager . .
3
Forebyggelse er den bedste medicin-Der er nogle forebyggende foranstaltninger, som du kan gøre i dit eget liv til at forsøge at forhindre denne betingelse i nogensinde sker . Nogle af de forslag til optimal sundhed i dine årer er først , tabe sig, hvis man er overvægtig , undgå lange perioder med at sidde og sengeleje , ophøje dine ben så ofte du kan , og undgå lange perioder med østrogenbehandling af din læge . Iført kompressionsstrømper kan hjælpe på mange måder.
Hvis du er modtagelige for den størkne i dine ben , skal du sørge for at følge alle anvisninger vedrørende medicin og andre " forebyggende "foranstaltninger , således at din omsætning virker på sit optimale ydeevne. Jeg vil også foreslå, at du gør din egen forskning på linje for at sådanne sites som emedicine. com at videreuddanne dig på emnet og kender alle dine muligheder for at leve dit sundeste liv som muligt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------