Position: sygdoms > allergi >

hvordan man kan falde i søvn uden at tælle får

   Så du er træt af at have nat efter nat at stirre op i loftet eller tælle får , og stadig er ude af stand til at falde i søvn ? Du er ikke alene ! . Prøv et par af disse simple teknikker og du vil være på vej til drømmeland på ingen tid
1 .
Husk det grundlæggende. Undgå stimulanser såsom koffein ( glem ikke , dette inkluderer chokolade ) , og nikotin , i mindst 2 timer før sengetid . Må ikke drikke alkohol , hvis du vil have en forfriskende nats søvn-. alkohol kan medvirke til at sætte dig til at sove , men du vil vågne op træthedsfornemmelse dagen
to
Prøv en meditation program til at håndtere stress . En af de væsentligste årsager til ikke at kunne falde i søvn beskæftiger sig med væddeløb tanker og bekymringer af dagen . Hvis du kan forsøge at sætte disse problemer i perspektiv gennem meditation , er dine chancer for en god nats søvn stige.

3 .
Sørg for at du ikke sover for meget . Den gennemsnitlige voksne skal bruge mindst 8-9 timer søvn per nat , men nogle gange tager lang lur i løbet af dagen kan forlade dig vågen på sengen tid .
4 .
Hvis det har været 20 minutter eller deromkring , og du stadig ikke kan falde i søvn , komme ud af sengen og læse en bog eller se tv . Få dit sind ud målet om at falde i søvn , og prøv igen i 20 minutter til en halv time .
5 .

Sørg for at have den rigtige madras . Afhængig af din kropsholdning , kan du bruge en fastere eller blødere madras , end den, du bruger i øjeblikket . Du skal muligvis justere antallet eller typen af puder , du bruger . Nogle mener, at hukommelse skum puder bidrage til at bringe hals og ryg , men det er ikke for alle . Hvis du ikke har prøvet det endnu , give det et skud .
6 .
Når alt andet fejler , så prøv en over- the- counter sove medicin som midlertidig lindring . Du kan også have en diskussion med din læge , hvis dette fortsætter med at være et problem , da det potentielt kunne være et tegn på en underliggende problem . Han eller hun kan også anbefale en recept sove medicin .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------