Position: sygdoms > allergi >

hvordan man kan helbrede en ørepine let

   Earaches kan holde dig vågen for resten af night. They er særligt smertefulde for children. Most af de gange , er det på grund af en cold. If er der en øre infektion , skal du konsultere en doctor. There er nogle hjem retsmidler til at . dulme en ørepine

Du skal bruge: .
Antibiotika
Frugt og grøntsager .
Muskel-styrke øvelser .1 .
Først skal du sørge for dine ører er dækket , mens du går ud i winters. The kold vind kan virkelig føre til hævelse inde i ørerne . Bær et tørklæde eller muffer . Hvis du sover om natten med din fan på i vintre (til luftcirkulation ) og derefter placere vatpinde i din ears. This er et godt middel til at undgå hovedpine also. The vatpinde vil forhindre luft i at trænge ind i ørerne og giver smerter .

2 .
Varm op 2 tsk af raps eller sennep oil. Just varme lidt bit. Dip en vatpind i olie og slip nogle olie i dit ears. Do ikke bevæge sig rundt i en while. The lunken olie vil lindre den opsvulmede dele af øret inde og helbredelse smerten .
3 .

Tag en gammel sok og fyld den med hjort majs /ris . Bind en knude over og mikrobølgeovn i 30 seconds. Make sikker på, det er ikke for hot. Place det omkring din ear. The bløde varme vil bidrage til at helbrede smerte .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------