Position: sygdoms > allergi >

hvordan man kan helbrede hepatitis med vitaminer

   En naturlig måde at hjælpe med at helbrede Hepatitis er med vitaminer . Hepatitis er den medicinske betegnelse for leverbetændelse . De tre hovedtyper af Hepatitis omfatter Hepatitis A , Hepatitis B og Hepatitis C. Her er nogle vitaminer , der har vist sig effektiv i bestræbelserne på at behandle alle typer af Hepatitis

Du skal bruge: .
antibiotika
Frugt og grøntsager .
Muskel-styrke øvelser .1 .
Tag en Vitamin E supplement dagligt . Mange patienter med hepatitis har vist sig at have et lavt niveau af vitamin E. E-vitamin har vist sig at være i stand til at helbrede næsten halvdelen af patienter med hepatitis , når det tages for en 10 måneders periode . Ideelt set bør du tage omkring 600 IE E-vitamin dagligt .
2 .
Tag en C-vitamin supplement dagligt . C-vitamin har vist sig at hjælpe med at forbedre tilstanden af Hepatitis . C-vitamin kan også bruges til at hjælpe med at forhindre Hepatitis indlæg transfusion .
3 .

tage 1. 000 mcg vitamin B12 dagligt . Vitamin B12 har vist sig at hjælpe med at forbedre tilstanden af Hepatitis for nogle patienter. Vitamin B12 er mere effektiv , når det tages gennem injektioner . Tal med en læge om at tage denne behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------