Position: sygdoms > allergi >

hvordan man kan hjælpe børn med Aspergers forbedre kommunikationsevner

   Børn med Aspergers har ingen væsentlig forsinkelse i sproget. Dog kan underforståede betydninger være svært at fortolke . De har tendens til at være meget bogstavelig . Børn med Aspergers også normalt hårde deres egen foretrukne emner og kan være meget detaljeret , når vi taler om dem . Ikke kun de har tendens til at tale ved og ved, men de kan også have svært ved på skift i samtalen . Typisk børn med Aspergers ønsker at være social , men de har problemer i sociale situationer og de problemer kan forårsage stress og /eller tilbagetrækning fra sociale situationer . De har brug for specifikt at blive undervist , hvordan man bruger samtalen færdigheder, som vil hjælpe dem til at lykkes socialt .
skal undervises disse ting

Du skal bruge: .
fugtige varme pakninger
Massage Therapy .
Fleece Beklædning .
Husholderske for en dag .


1 .
Brug bogstavelige sprog og ugyldig underforståede betydninger . Sætninger , såsom " kan du ikke se . . . " kan være meget forvirrende . I stedet angive præcist, hvad du ønsker eller mener .
2 .
eksplicit undervise fælles underforståede ord , og hvordan man altid fortolke dem . For eksempel lære , at " kan du ikke se . . . " betyder at vente din tur , tur osv.

3 .
praksis under og deling færdigheder . Brætspil er en sjov måde at undervise vende tage og deling. Praksis samtale med en fastsat tidsfrist for hver højttaler til at få børn og unge med Aspergers bruges til at dele en samtale . Derefter gradvist udfase timer og praksis samtale deling i mere naturlige omgivelser .
4 .
Give oplysninger om almindelige samtale emner . Børn med Aspergers tilbøjelige til at have foretrukket interesser, og de typisk vil have ot tale om disse interesser . Det kan være nødvendigt at blive undervist nogle grundlæggende oplysninger om andre fælles emner , så de har noget meningsfuldt at sige om disse ting , eller at de ved, hvordan man skal reagere , når nogen anden taler om disse ting . Lad dem vide , at hvis de taler om andres interesser , så de kan blive belønnet med tiden også tale om deres interesser .
5 .

Undervis børn med Aspergers hvordan man skal fortolke verbale og nonverbale signaler , som antyder , at den anden person forsøger at skifte emne , ansigtsudtryk , etc. Ikke sproglige udtryk , f. eks som et udtryk for glæde eller mishag , hvordan formelle en indstilling , og hvad de kan betyde for deres adfærd , etc. kan meget svært for børn med Aspergers til at genkende .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------