Position: sygdoms > allergi >

hvordan man kan ikke få influenza i år

  Er det ikke irriterende , når en af dine kollegaer kommer til at arbejde syg ? Flus kan være smitsom , og når en medarbejder kommer til at arbejde syg , er du sikker på at være næste i rækken til at få , hvad de har . Millioner af mennesker hvert år får influenza . Influenza er ikke en sjov virus vil have og tro det eller ej, der er måder at forsøge at gå glip af din chance til at få det . Forslagene nedenfor kan medvirke til at øge dit forsvar , så du kan springe influenzasæson alle sammen
1 .
Stop ikke vaske dine hænder ! Vask dine hænder så meget som muligt . Du sænke din risiko voldsomt , når du er omhyggelig om vask dine hænder . Vask med sæbe og vand i mere end tre minutter. Hvis du ikke kan komme til en vask , bære anti-bakteriel flydende sæbe med dig . Der er endda papir tynde sæbe ark rådighed, som du kan bruge med en flaske vand . Prøv også at holde hænderne væk fra ansigtet .
2 .
kylling suppe er en meget gammel middel mod sæsonbetinget influenza , og det stadig virker . Tilsæt løg , cayennepeber , eller noget andet, der vil spice den op , da det vil åbne op for sinus passager .

3 .
Der har været debat om fordelene ved vitamin C i afværge forkølelse og flus . Uanset hvad , drikke masser af væske og gør , at du er godt hydreret kan ikke skade , så hvorfor ikke havde nogle EFT til det. Høje doser af C-vitamin i det mindste kan lære varigheden af influenza , hvis du får en .
4 .
Grøn te er fyldt med anti-oxidanter , og hvis du tilføjer en lille smule citron til dette, vil det hjælpe med absorptionen af disse meget nødvendige immune øge antioxidanter .
5 .

En influenza vaccination er altid en mulighed for at forhindre at få influenza . Ikke alle er en god kandidat til en influenza- vaccination , men kontakt din læge og diskutere dine muligheder . Du skal tage den bedste beslutning for dig selv , om det betyder at få en influenzavaccination eller ej . Selv hvis du får influenza på trods af en influenzavaccination , har det været kendt for at lære af influenza symptomer , som stadig er en fordel .
6 .
Tilsæt hvidløg til alt . Hvidløg er en stor immun fremme mad , og du kan tilføje det til stort set alt fra suppe , pasta , og kødretter .
7 .
Få nogle solskin ! Det viser sig, jo lavere bliver dine D-vitamin niveau , jo højere er dine chancer for at få en forkølelse eller influenza . Hvis du ikke kan komme ud , overveje at tage en D-vitamin supplement .

8 .
Hvis du har en luftfugter bruge det . Dampen fra Befugteren kan hjælpe med at frigøre slim og overskydende tørhed . Hvis du ikke har en luftfugter kan du nemt varme op en gryde med vand på komfuret og læg et håndklæde over hovedet . En varm dampende brusebad kan arbejde så godt.
9 .
Gå i seng ! Få så meget søvn som du kan. Mangel på søvn kan gøre dig modtagelig for at blive syg . Prøv at få til at sove på samme tid hver aften , og sørg for dit værelse er blottet for lys og distraktioner såsom tv . Hvis du ikke får nok søvn om natten , så sørg for du kan passe ind i en lur i løbet af dagen .
10 .
Yoghurt 's Lactobacillus og bifid bakterier er blevet udråbt som en stor immunsystem booster , og kan hjælpe med at holde din krop sund løbet influenzasæson .
11 .
Motion og holde en god attitude . Daglig motion holder dit immunforsvar stærkt og en positiv indstilling vil holde din sunde .

gode råd og advarsler


 • Undgå forarbejdede og sukkerholdige fødevarer .
 • Få en massage .
 • Bevar roen, og don 't stress ud !
 • drikke for meget alkohol kan sænke dit immunforsvar kampevne .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------