Position: sygdoms > allergi >

hvordan man kan skelne mellem flus , forkølelse og allergi

  Forsøger at afgøre , om du har en sæsonbestemt influenza , svineinfluenza , en kold , eller endda allergi kan være vanskelig. Det er især vigtigt at vide , hvad der præcist du lider af , fordi det gør en forskel i, hvordan du kan gå om at behandle det . Der er forskellige tegn for flus , forkølelse og allergi og hvis du være opmærksom på dine symptomer , kan du identificere synderen og finde det rette middel
1 .
sæsonbestemt influenza som regel kommer hurtigt og vil ramme dig med en feber mellem 101 grader Fahrenheit til 102 grader Fahrenheit . Brystsmerter , body ømhed , og udmattelse er et godt tegn, har du sæsonbestemt influenza .
2 .
Svineinfluenzaen har fået en masse opmærksomhed sidst og har lagt frygten i mange af os . Tro det eller ej , kan Svin influenza eller H1N1 -virus , der faktisk føles mildere end at have en sæsonbestemt influenza . Imidlertid har komplikationer fra svineinfluenza skabt farlige scenarier for mange mennesker . Gastrointestinale problemer har tendens til at komme med svineinfluenza , som kan forårsage dehydrering . Enhver form for influenza kan forårsage komplikationer og blive til noget mere alvorligt , såsom lungebetændelse , så sørg for at få en læge , hvis dette sker .

3 .
En kold kan ofte forveksles med allergi , fordi ofte symptomerne er meget ens . Når du har en kold , vil du højst sandsynligt har en kontinuerlig løbende næse , ondt i gennem en hoste , og nogle gange endda en lille feber , men under 100 grader Fahrenheit . Du bør ikke have en høj feber eller organ esser med en forkølelse. Holde hydreret er din bedste satsning i tråd hydreret og hjælpe med overbelastning .
4 .
allergi vil vise sit ansigt med symptomer som nysen , en løbende næse , og kløende øjne . Trafikpropper og en stoppet næse kan også være et tegn på allergi , der kan skabe ravage på din bihuler . En neti pot kan være et nyttigt redskab i at lindre disse symptomer , da det vil hjælpe overrisling og tillade passage af slim i din bihuler .

gode råd og advarsler • Drik rigeligt af væsker , hvis du har influenza og se din læge .
 • drikke grøn te med citron er en fantastisk måde at tilføje immune øge antioxidanter til din kost . Citron hjælper med optagelsen af antioxidanter .
 • Altid konsultere din læge , når du er syg .
 • Hvis du har influenza , blive hjemme , indtil du er bedre , så for ikke at give den videre .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------