Position: sygdoms > allergi >

hvordan man skaber en nødsituation kit under en influenza udbrud

  Hvis du befinder dig stak hjemme med influenza , kan det være en god idé at sikre, at du er parat med den rette fornødenheder for at få dig igennem det . For, at du har nok forsyninger og den rigtige form af leverancer lige ved hånden , vil medvirke til at lette processen med at komme igennem en 1-2 uger lange influenza . Trinene nedenfor vil hjælpe dig til en velforberedt udbrud nødhjælpskit
1 .
Sørg for at du har en to uger levering af mad og vand . Dette vil give dig fred i sindet , hvis du befinder dig bogstaveligt begrænset til dit hjem i løbet af influenza . Hold masser af ligegyldige fødevarer som saltine kiks , brød at gøre toast , og kylling noodle suppe på hånden . Du ønsker ikke nogen fødevarer , der er for rige , sukkerholdige eller over forarbejdet , hvor de kan potentielt forstyrre din mave .
2 .
Tilføj medicin til din nødsituation kit såsom acetaminophen , ibuprofen , eller medicin , der kan reducere din feber .

3 .
holde dehydreret vil være mest vigtigt under en influenza . Vand vil være et værdifuldt nødvendighed for at holde på hånden , men overveje at tilføje Gatorade eller andre drikkevarer , der indeholder elektrolytter .
4 .
Hand sanitizers vil være en værdifuld ressource for at undgå videregivelse af dine bakterier og hjælp dræbe virus . Kirurgiske masker er også en anden god post til at holde din nødsituation kit , så du ikke spreder influenzaen til familiemedlemmer .
5 .

Sørg for at du har masser af dagligdags nødvendigheder som pet food , babymad , personlige ejendele , toiletpapir , og alt andet , som er afgørende , hvor du ikke behøver at gå til butikken , fordi du er løbet tør .
6 .
Varme drikke som te , varmt vand med citron og honning , og grøn te vil hjælpe med at lette influenzasymptomer , så hold masser af honning , citron eller endog citronsaft på hånden .

gode råd og advarsler


 • tilføje noget til din influenzaudbrud nødsituation kit , at du ikke kan leve uden i en to ugers periode .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------