Position: sygdoms > allergi >

hvordan man underviser børn med Aspergers

   Underviser børn med Aspergers kræver at kende deres styrker og svagheder og også de skridt at tage for at undervise dem på en måde , der vil være meningsfuldt for dem . Børn med Aspergers har gennemsnitlig intelligens . Faktisk nogle gange kan de have over gennemsnittet intelligens . De har også nogen væsentlig forsinkelse i sprog , men måske de har nogle svagheder i deres sprogbrug . De kan have svært ved at fortolke underforstået betydninger og kan være meget bogstaveligt . De kan også have svært ved at tage andre folks perspektiv . På grund af en manglende perspektiv , de ofte har en hård tid med tænder tager i samtale . Mange gange kan de være meget ordrige og forstår ikke , hvornår de skal stoppe med at tale for at være social . Svaghederne i social kommunikation er ofte roden til mange sociale problemer , kan de have nogle sensoriske vanskeligheder og deres fine og grove motoriske færdigheder er nogle gange en lidt svag . De har også ofte interesser , der er altomfattende . Disse interesser er ofte relateret til ting, som de er ekstremt intelligent på . Faktisk ofte folk med Aspergers har et areal på funktionsproblemer, som kan være meget høj , eller Savant , i naturen
1 .
Brug bogstavelige sprog og undgå underforstået betydninger i hverdagen undervisning og kommunikation . Analogier , slang , eller andre former for ikke-bogstavelige sprog kan være svært at fortolke .
to .
Brug deres foretrukne interesser for at undervise nye færdigheder i stedet for at bekæmpe disse interesser . Bekæmpelse af disse interesser eller forsøger at squash dem, vil gøre dem ulykkelige og forårsage dig forværring . Men sætte nogle på forhånd aftalt på rimelige grænser . Hvis et barn obsesses med dinosaurer , for eksempel , lad dem tælle dinosaurer og bruge dem i matematik , og lad dem læse og skrive om dem . Mange foretrækker interesser kan indarbejdes i næsten alle fag. Mens du ikke ønsker at fodre en besættelse , der kommer i vejen for deltagelse i det virkelige liv , er det et positivt for alle parter, hvis disse tvangstanker kan passe ind i en meget funktionel liv .

3 .
rumme nogen bøde eller grovmotorisk svagheder og for enhver sansemæssige problemer . En ergoterapeut kan gøre gode anbefalinger til at løse sansemæssige problemer . Nogle almindelige er støj følsomheder , visuel distraktioner , agitation fra fluorescerende lamper og belysning , og behovet for dybe tryk . Desuden kan skriftlige opgaver skal reduceres, hvis finmotorik er svage . De kan også have behov for ekstra hjælp transporterer bøger , eller flere elementer ad gangen .
fire .
Advocate til dem og have nul tolerance over for andre studerende , der henter dem .
5 .

Lær specifikke sociale færdigheder . Fordi børn med Aspergers kan have svært ved at tage perspektiv for andre, kan de ikke forstå , hvorfor andre er uenige med dem . De kan også have svært ved at forstå humor eller tage konverserende sving, osv. Disse ting kan være nødvendigt at være særligt undervist i private og derefter spurgt i sociale sammenhænge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------