Position: sygdoms > medicin >

hvad er farerne ved håndkøb medicin ?

   Ifølge FDA , er omkring fem milliarder nonprescription lægemidler, der sælges hvert år i Amerika . Drug Information Tidende hedder det, at over -the-counter narkotika er taget mere end medicin ordineret af en læge . De fleste amerikanere føler sig trygge , når affyret åbner en flaske smertestillende , at de købte på hjørnet stof butik , men der er nogle farer lurer i over -the-counter ( OTC ) medicin , som alle bør være opmærksomme på

Risikoen for Self- Diagnose


Vi ved ikke altid, vores krop så godt som vi tror . Hvis vi misdiagnose vores tilstand , kunne vi være der dækker op symptomerne på noget langt mere alvorligt

Mixing Narkotika


En læge vil altid spørge dig , hvad andre lægemidler du tager . -endda vitaminer . En kasse vil ikke . Medmindre du gør din egen forskning, vil du ikke altid ved, hvordan en OTC allergi behandling vil interagere med din p-piller eller daglige blodtryksmedicin .

det med småt


Har nogen nogensinde prøvet at læse alt det med småt ? Selv med perfekt syn kan det være en udfordring-men hvis du springe den over og tage en OTC medicin forkert , du er mere tilbøjelige til at opleve problemer . Ifølge Robert H. Shmerling , MD , en tredjedel af befolkningen bekender , at de har taget mere OTC medicin, end rettet . Det med småt vil også advare dig , hvis du falder i en gruppe af mennesker, der ikke kan trygt tage den medicin .

Side Effects

Disse er blot nogle af de bivirkninger , der er anført på bagsiden af en populær OTC smertelindring medicin : hævelse i ansigtet, astma , chok , maveblødning , eller højt blodtryk . Bare fordi et stof er over -the-counter , betyder ikke, det er uden risiko , selv når der er korrekt.

Allergiske reaktioner

Som med al anden medicin , allergiske reaktioner er en mulighed . Over-the- counter medicin er ingen undtagelse . Desværre kan en person være mindre tilbøjelige til at se en læge om mærkelige bivirkninger fra en OTC medicin . De ønsker ikke at dukke fjollet eller komme ud som en hypokonder . Husk at ignorere et problem kan have barske konsekvenser .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------