Position: sygdoms > medicin >

hvordan man bruger alternativ medicin til astma

  Astma er en til tider skræmmende tilstand , hvor en person har åndedrætsbesvær. Dette kan udløses af forskellige ting , herunder stress og allergi . Alternativ medicin kan hjælpe med at lindre astma på forskellige måder, herunder minimering af udløsende faktor for symptomerne til at begynde med
1 .
Få en massage . Hvis stress og spændinger er en del af årsagen til din astma , eller du bemærker , at din astma blusser op under stress , kan massage hjælpe . Hvis du får en massage en gang eller to gange om ugen , vil din samlede stressniveau lavere og din astma vil ikke blusse op så tit .
2 .
Gå til en Akupunktur terapeut og har nogle akupunktur færdig. Ligesom massage , hjælper akupunktur til at afhjælpe stress , der kan være årsag din astma til at blusse op i første omgang .

3 .
Tag nogle immune fremme urter og vitaminer . At have et stærkt immunsystem kan hjælpe til at undgå astma symptomer fra allergi .
4 .
Enhver alternativ medicin beregnet til at hjælpe med at lindre stress er hensigtsmæssigt med astma . Bare sørg for , at hvis du bruger urter af enhver art , som du ikke er allergisk over for dem . Allergi kan udløse astma .

gode råd og advarsler • Må ikke erstatte din traditionelle medicin med disse . Disse kun hjælpe, men at de ikke helbrede astma .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------