Position: sygdoms > medicin >

hvordan man bruger alternativ medicin til at sænke forhøjet blodtryk

   Forhøjet blodtryk kan føre til forskellige problemer og komplikationer i kroppen . Alternativ medicin kan medvirke til at sænke blodtrykket uden skrappe kemikalier af konventionel medicin og uden større bivirkninger . Sænkning af blodtrykket vil have mange sundhedsmæssige fordele
1 .
Tag en fiskeolie supplement . Fiskeolie er bevist, at medvirke til at sænke blodtrykket og kolesterol , når de tages regelmæssigt . Det er også nyttigt for højt kolesteroltal , så tager fiskeolie er gavnligt .
2 .
Spis nogle hvidløg . Når du er madlavning din middag i aften , kaste nogle hvidløg . Dette er en naturlig og velsmagende måde at sænke dit blodtryk uden megen ekstra indsats . Hvidløg har mange gode sundhedsmæssige fordele , så hvis du ikke er allergisk , spise nogle hvidløg .

3 .
Lave noget yoga . Denne øvelse hjælper med lavere stressniveau og gør du føler dig meget sundere . For mange er stress en væsentlig årsag til højt blodtryk , så sænker dit stressniveau kan medvirke til at sænke dit blodtryk også. Det hjælper også på grund af at få noget motion , hvilket er meget vigtigt at hjerte sundhed og sund blodtryk . Kom selv en halv times motion om dagen kan have enorme fordele .
4 .
Drik nogle kamille te . Det er en god te til afstresning . Mange mennesker bruger denne beroligende te for at hjælpe dem sove og få noget søvn , så det er helt sikkert nyttige i at sænke blodtrykket selvom stress relief .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------