Position: sygdoms > medicin >

Du kan dæmme op for Alzheimers med medicin ?

   Alzheimers sygdom er en hjernesygdom , der forårsager demens eller et alvorligt tab af sociale og intellektuelle evner . Risikoen for at få Alzheimers sygdom stiger med alderen . Nogle receptpligtig medicin og alternative former for medicin kan bremse udviklingen af Alzheimers sygdom

kolinesterasehæmmere


Ifølge Mayo Clinic , donepezil , rivastigmin og andre kolinesterasehæmmer lægemidler kan bremse faldet i kognitive evner ved at forbedre neurotransmitteren -niveauet i hjernen .

Memantin


Læger kan ordinere Memantin at beskytte hjernecellerne af Alzheimers sygdom patienter fra de skadelige virkninger af glutamat og langsomme sygdommens mental svækkelse . Nogle gange er det kombineret med en cholinesterase hæmmer.

Ginkgo


Uddrag fra blade fra Ginkgo biloba træet er blevet brugt til at bremse hukommelsestab , at patienter med Alzheimers sygdom oplevelse . Denne naturlige supplement kan interagere med blodfortyndende medicin og øge en persons risiko for blødning .

Huperzine A

Huperzine A er et naturligt ekstrakt af kinesiske ulvefod , der kan bekæmpe den kognitive tilbagegang i Alzheimers sygdom på en måde , der ligner kolinesterasehæmmer narkotika . Denne naturlige Tillægget bør ikke anvendes sammen med ordineret former for kolinesterasehæmmer medicin på grund af den øgede risiko for toksiske bivirkninger .

Vitamin E

E-vitamin kan forsinke Alzheimers sygdom er forværret virkninger på en persons kognitive evner . Ifølge de Mayo Clinic 's hjemmeside , advarer læger patienter mod at tage høje doser af dette vitamin , fordi det kan øge risikoen for kardiovaskulær død .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------