Position: sygdoms > medicin >

medicin til behandling af neglesvamp

   Neglesvamp er ikke farlig , men kan være pinligt , fordi det er attraktivt . Selv om der er hjem retsmidler for neglesvamp , nogle finder receptpligtig medicin til at være mere effektiv i behandlingen af neglesvamp

Oral Medicin


En læge kan ordinere to typer af oral medicin for neglesvamp . terbinafin ( Lamisil ) og itraconazol ( Sporanox )

Tests


. Før ordination af oral medicin for neglesvamp , læger for lab test for at sikre patientens leveren er sund . Dette skyldes det faktum, at medicin kan give leverskader og kan derfor kun gives til patienter med en sund lever .

Tidsramme


Oral medicin for neglesvamp skal tages for mellem seks og 12 uger . For at neglesvamp at være fuldstændig helbredt , skal neglen vokse helt ud . Dette tager cirka fire måneder.

Ansøgere

Gode kandidater til oral medicin for neglesvamp omfatte patienter med diabetes eller cellulitis , dem, der oplever smerter på grund af neglesvamp , og dem, der ønsker behandling , fordi neglesvamp er grimme .

Risici

Medicin til neglesvamp behandling har forskellige bivirkninger , herunder udslæt og eventuelle leverskader . Læger vil ikke ordinere oral medicin for svamp infektioner for dem med leversygdom .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------