Position: sygdoms > medicin >

alternativ medicin afhjælpe for gigt smerter i benene

   Gigt er en sygdom der involverer smerte og forringelse af leddene . Der er mange forskellige typer af gigt , som alle kan påvirke benene . Mange alternative løsninger der findes til behandling af smerter i benene som følge af gigt . Før du vælger en alternativ afhjælpe , diskutere det med din læge for at mindske risikoen for uønskede bivirkninger

Du skal bruge: .
varm te
Hønsekødssuppe .
Nasal moistener spray .
Saltopløsning .
Wet maske .

Naturmedicin


Willow bark er en urtemedicin traditionelt anvendes til behandling af smerter . Den aktive alkaloid , salicilin , er tæt forbundet med acetylsalicylsyre ( aspirin ) . Ifølge Web MD , kan birkebark være effektiv i behandling af smerter forårsaget af slidgigt . Birkebark kan tages i pilleform eller som en te . Den anbefalede daglige dosis til voksne er 3 til 4 kopper te lavet med 1 til 2 tsk . tørrede bark , eller 60 til 240 mg standardiseret salicin i tillæg form .

Cayenne er en anden glimrende urtemedicin for smerter . Den indeholder capsaicin --- en alkaloid med potente smertestillende egenskaber . Ifølge National Institutes of Health , oplevede 80 procent af patienterne behandlet med capsaicin creme en betydelig reduktion af slidgigt smerter efter kun to ugers brug . For at gøre en aktuel fløde , tilsættes 1 spsk . af cayenne pulver til u00BD kop kakao smør eller lotion og blandes grundigt . Over-the- counter salver indeholdende capsaicin er også tilgængelige i de fleste dagligvarebutikker og sundhed supplement butikker .

Andre urter med potentielle smertestillende egenskaber omfatter ingefær , baldrian rod og Epsom salte , hvor sidstnævnte kan tilføjes til et varmt bad for deres muskel-afslappende effekt .

Akupunktur


Akupunktur er en form for traditionel kinesisk medicin ( TCM ) , der indebærer indsættelse tynde nåle ind i områder af kroppen er kendt som trykpunkter . Ifølge Web MD , akupunktur er blandt de top læge-anbefalede naturmedicin mod gigt smerter .

Akupunktur menes at virke ved at udløse produktion af endorfiner --- kroppens naturlige smertestillende neurotransmittere . Da nålen får kontakt med muskel , forårsager det en smertende fornemmelse , der signalerer hjernen til at frigive endorfiner . Akupunktur er mest effektiv, når det anvendes til behandling af kroniske smerter som den af gigt .

Outlook og Livsstil


Mens alternativ medicin kan være effektive til at lindre gigt smerter i benene , er det mest effektive , når det anvendes i forbindelse med en sund livsstil . Medtage i din kost masser af frisk frugt og grøntsager , som indeholder antioxidanter og andre sunde stoffer . Ifølge ABCNews. com , fødevarer, der indeholder høje niveauer af mættet fedt kan forværre betændelse og bør undgås af folk med gigt .

Mål for 30 til 45 minutter af blide , vægtbærende motion hver dag . Svømning , yoga og pilates er blandt de mange former for motion anbefales til gigt ramte . Fordi søvn er afgørende for sundheden af immunsystemet , få mindst 8 timers kvalitet søvn hver nat anbefales i enhver smertebehandling regime .

Øve sund stress management teknikker kan også reducere den samlede smerter og spændinger . Dyb vejrtrækning , meditation og tælle øvelser kan hjælpe med at bekæmpe stress , når de praktiseres ofte . Sæt tid af hver dag til afslappende aktiviteter , helst 30 minutter før sengetid . Føre dagbog giver et glimrende afsætningsmulighed for svære følelser og kan hjælpe med at spore dine fremskridt i behandlingen af gigt smerter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------