Position: sygdoms > medicin >

hvad er succesraten for behandling for forhøjet kolesterol ?

   Højt kolesteroltal sætter mennesker i fare for en række af hjerteproblemer . Der er mange forskellige behandlinger til rådighed for højt kolesteroltal , og nogle er mere effektive end andre . Reducere dit kolesteroltal ved kun 1 procent reducerer din risiko for hjertesygdomme med procent

Du skal bruge: .
Ice pack
. 4 ounce
 friske Ruta .
1 pint oliven , tidsel eller vegetabilsk olie .
1 ounce
 bivoks ( ekstraudstyr) .

Statiner


statin narkotika er den mest almindelige type af medicin ordineret til behandling af forhøjet kolesterol . De omfatter stoffer som Lipitor ( atorvastatin ) og Zocor ( simvastatin ) . Statiner har vist sig at reducere kolesteroltallet med op til 50 procent . Disse stoffer anbefales ikke til patienter med leversygdom , dog , og patienter, der tager dem skal overvåges nøje for leverproblemer .

Galdesyre anionbyttere


Disse medicin , ligesom Questran ( cholestyramin ) og Colestid ( colestipol ) , lavere kolesterol ved at binde med galdesyrer . Leveren er tvunget til at bruge overdreven kolesterol til at producere nye galdesyrer . De er betydeligt mindre effektiv end statin narkotika , men kun reducere kolesteroltallet med cirka 10 procent .

fibrinsyrederivater


fibrinsyrederivater stoffer som Lopid ( gemfibrozil ) er effektive til at sænke triglycerider og er moderat effektiv til at sænke LDL-niveauet . De er mindre effektive end statin narkotika .

Niacin

Niacin , eller vitamin B 3 , er undertiden bruges til behandling af højt kolesteroltal . Desværre , niacin er ikke så effektiv til at sænke kolesterol som stoffer som statiner er, men det har fordelen ved at have færre potentielt skadelige bivirkninger . Det er vigtigt at bemærke , at niacin er meget effektiv til at hæve HDL eller " god kolesterol ", som regel hæve den med 15 til 35 procent .

Kost og Motion

kostændringer og en regelmæssig motion regime er som regel de første linje i forsvaret , som anbefales , hvis en patient har kolesterol begynder at blive for høje. Spise en fedtfattig kost og udøver har en beskeden effekt på kolesteroltallet , men der kan være tilstrækkelig , hvis kolesterol ikke er for høj til at begynde med .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------