Position: sygdoms > medicin >

hvordan man kan teste en person for salmonella enteritidis

  Salmonella Enteritidis er en type bakterier, der er forbundet med at spise forurenede ægprodukter , der indeholder bakterier . Når du bliver smittet med S. Enteritidis , kan du lider af mavekramper , diarré og feber . Selvom fødevareindustrien går meget langt for at forhindre udbrud af S. Enteritidis i æg -produkter, kan infektioner blandt forbrugerne stadig forekomme . Hvis du tror, at du er blevet smittet med S. Enteritidis , kan du besøge din læge og testes

Du skal bruge: .
Calculator .

Tests


1 .
Tal med din læge , da dine symptomer begyndte , og fortælle ham om fødevarer du for nylig har indtaget . Dette vil hjælpe din læge afgøre , om din sygdom var forårsaget af indtagelse forurenet fødevarer .

2 .
Giv din læge en afføringsprøve . Ifølge den amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse , identificering Salmonella sker ved at opnå en prøve af din afføring .
3 .
Hvis du fortsat har symptomer efter et par dage , give din læge blodprøver . Dette vil afgøre , om nogen Salmonella bakterie har indgået i din blodbanen .
4 .

Tag antibiotika som foreskrevet af din læge for at hjælpe med at rydde en Salmonella infektion . Stopper ikke behandling med antibiotika , da dette kan resultere i nogle bakterier overleve .
5 .
Når du er færdig med din behandling med antibiotika , vende tilbage til din læge for en opfølgende besøg . Give ham med en anden taburet prøve for at kontrollere , at din krop er blevet fjernet af bakterien .

gode råd og advarsler


 • Vask dine hænder efter at være kommet i kontakt med rå æg for at forhindre S. Enteritidis infektioner .
 • at reducere dine chancer for at få S. Enteritidis , køleskab dine æg , smider ud beskadigede æg , spise grundigt kogte æg , og spiser kun produkter, der indeholder æg , der er pasteuriseret .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------