Position: sygdoms > medicin >

Accu-Chek test leverancer

   ACCU-CHEK er en amerikansk virksomhed, der leverer diabetisk leverancer til private brugere. Den diabetiske levering Virksomheden leverer blodsukkerapparater , doseringslancetter og teststrimler for patienter , der har behov for at overvåge deres blodsukker . Virksomheden har også introduceret overvågning software -værktøjer , logger så patienterne kan holde og påmindelser . Diabetikere er forpligtet til at overvåge blodsukkeret på grund af farlige bivirkninger , der opstår, når niveauet er for lavt eller for højt .

blodsukkerapparater


blodsukkerapparater tage en dråbe blod og vise niveauer for patienten . De viste meter systemer fra Accu-Check er Aviva og Compact Plus modeller . Måleren systemer leveres af Accu-Check har store skærme , som hjælper ældre brugere præcist læse resultaterne. Accu-check meter systemer er også formet for at hjælpe mennesker med gigt arbejde med enheden . Patienterne kan indstille tid og dato på måleren systemer . Disse systemer derefter synkronisere med den software, der leveres af Accu-Check , så patienterne kan afsløre , hvilke fødevarer hæve blodsukkerniveauet .

doseringslancetter


Lancing enheder er små glukose test tilbehør, der bruges til at trække blod til glukose målere . Fingerprikkeren har en kanyle, der lanser fingeren , så patienten kan placere en lille dråbe blod på test strip . Fingerprikkeren skal rengøres og steriliseres regelmæssigt for at forebygge infektion . Disse doseringslancetter er også designet til ældre mennesker med gigt til at lette brugen af prikkende finger . Nogle Accu-Check doseringslancetter er præinstalleret med op til seks nåle , er så brugeren ikke behøver at tiden indlæse en ny nål . De to fremhævede Accu-Check fingerprikkeren modeller er Multiclix og og softclix .

insulinpumper


Insulinpumper anvendes af diabetikere med alvorlige forhold, der har brug for regelmæssig kontrol og løbende doser insulin . Insulinpumper se indholdet af glukose og levere en konstant strøm af insulin . Accu-check insulinpumper er designet til at være lille og diskret , så patienterne kan holde det under tøjet , uden at en bugnende , ubehagelig maskine begrænse bevægelse . De to fremhævede modeller fra Accu-Check omfatter Ånden og Ultraflex Infusion . Ånden model sluttes til mobiltelefoner , såsom Palm Treo at hjælpe patienterne overvåge glukose og insulin niveau.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------