Position: sygdoms > medicin >

hvordan du fjerner grimme hud tags

   Hud tags , grimme vækster ofte fundet på halsen , armhulerne og lysken , som regel godartet , men folk kan ikke lide dem . Huden tags kan blive irriteret , fangst om smykker og bliver forstyrret af tøj . Mens et besøg hos lægen kan fjerne hud tags du kan roligt fjerne dem derhjemme .
Før du fjerner taggene , sørge for, at det er et skin -tag, du har med at gøre og ikke en anden type af vækst
1 .
Bind en tynd tråd , et stykke tandtråd eller et stykke af hår rundt om huden tag og træk den stramt . Knude det og lade det der for et par dage . Huden tag vil bare falde af. Hvis du ikke er tålmodig , holde læsning .
2 .
Steriliser området omkring huden tag med en alkohol-dyngvåd vatpind . Skær hud tag ud med steriliseret saks og tørres af med en renere gerne peroxid . Dette er den hurtigste måde at fjerne dem, men det er absolut ikke den nemmeste måde . Skære hud tag vil medføre en smule ubehag og vil forårsage blødning . Hvis du anvender en isterning i et par minutter inden der skæres , skal den smerte niveau være lavere .

3 .
Bland bagepulver med ricinusolie og danne en pasta . Anvende det flere gange om dagen . Det er rodet , men efter flere dage , vil det falde .
4 .
Brug over -the-counter produkter såsom Wart Mole Vanish eller helbrede Skin Tags at fjerne hud tags .
5 .

Hvis du hader den måde din hud tags udseende, men kan ikke få dig selv til at bruge nogen af disse metoder , så se en læge . Han vil enten fryse den ud , brænde det af, eller klippe det ud . Du kan vælge den læge eller få modige og fjern det selv .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------