Position: sygdoms > medicin >

hvordan man kan holde blodsukker -niveau i løbet af en periode

   En kvindes menstruationscyklus ( og ledsagende hormonelle ændringer ) kan forårsage ændringer i blodglukoseniveauet . Mange kvinder kan notere en stigning i deres blodsukker efter ægløsningen , som derefter falder en gang menstruation starter . Disse ændringer er forårsaget af hormonerne østrogen og progesteron , som forekommer i højere niveauer før menstruationen . De påvirker insulin i forårsager dit blodsukker til at stige . Det er vigtigt at teste dit blodsukker i løbet af denne cyklus at være sikker på , at dit blodsukker variationer tilskrives menstruation, ikke noget andet .

Du skal bruge:
Blodsukker testudstyr
. Adgang til træningsudstyr.
Motion tøj .
Medicin til diabetes og andre lidelser.

Sunde , lavt kalorieindhold kulhydrat snacks .


1 .
Strategier for type 1 diabetikere
For mange type 1 diabetikere , eller insulin-afhængige diabetikere , deres normale dosering af insulin er utilstrækkelig til at styre deres blodsukker i løbet af præmenstruelle cyklus , som den hormonelle forandringer øge insulinresistensen . Mere typisk for type 1 diabetikere er svært at styre fastende blodsukker før morgenmaden før begyndelsen af menstruationen. Du bør rådføre sig med din læge for at variere den normale dosering for bedre at regulere blodsukkeret . Når din menstruation er begyndt , kan du derefter genoptage Deres normale dosis . Vær sikker på at have en kopi af Deres blodsukkermålinger , der viser sammenligninger mellem din menstruation og ikke-menstruationscyklus . Sørg også for at notere de symptomer du har .
2 .

Strategier for type 2 diabetikere
For type 2 diabetikere , der ikke tager insulin , motion er specielt afgørende i din præmenstruelle cyklus . Det vil mindske din blodsukker og samtidig øge dit energiniveau og opløftende den moodiness fælles for mange kvinder i løbet af præmenstruelt syndrom ( PMS ) .
3 .
forvalte disse Kulhydrat Cravings

I løbet af præmenstruelle cyklus , som en del af symptomerne på PMS , opdager mange kvinder at de har en øget trang til kulhydrater og fedt . Dette kan have stor indvirkning blodsukker , især når den kombineres med inaktivitet . Spise low-carbohydrate/low-fat alternativer , såsom rå grøntsager eller popcorn , kan bidrage til at afhjælpe din appetit og den ledsagende stigning i blodsukkeret , der opstår med binging på usunde kulhydrater . Prøv at opretholde en regelmæssig måltid tidsplan for at undgå at nå frem til dem usunde kulhydrater i løbet af øjeblikke af sult . spise flere mindre måltider med jævne mellemrum hele dagen er ofte nyttigt
4

Boost dit humør .
Humørsvingninger er endnu et symptom mange kvinder oplever i løbet af præmenstruelle cyklus , hvilket kan føre til overspisning high-carbohydrate/high-sugar fødevarer . Ofte nyttigt er afskaffelsen af chokolade , koffein og alkohol fra kosten på nuværende tidspunkt. Opretholde en regelmæssig motion program , som ikke blot vil forbedre blodsukker tolerance , men øger en følelse af velvære .
5 .
Check Yourself
Det er vigtigt at se din læge eller diabetes specialist , hvis du har besvær med at kontrollere blodsukkeret . Bring dokumenterede målinger løbende blodsukkerniveau og Deres forskellige symptomer . På den måde kan lægen foretage en nøjagtig vurdering af din tilstand og ordinere den bedste behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------