Position: sygdoms > medicin >

kan du få et søm svamp fra falske negle ?

   Ja , du kan få neglesvamp fra at have falske negle . Svampen , der forårsager denne betingelse er fælles , så alt, der kan fungere som en fælde , som en falsk søm , eller lokalirriterende , såsom søm lim , kan være et problem

Årsager


Huller mellem falske negle og dine negle kan fælde vand , snavs og alt andet . Hvis svamp vokser i en sådan et hul , vil det ikke have nogen steder at gå , men ind i din negl .

Symptomer


Symptomer på neglesvamp kan omfatte gul , tyk , ru eller smuldrende negle , som er smertefulde og ubehagelig lugte .

Forebyggelse /Solution


Den bedste forebyggelse er ikke at bruge falske negle . Hvis du vælger at få falske negle , der er ting, du kan tage for at forsøge at undgå denne tilstand

Få ordnet negle af en dygtig søm tech . de er mere tilbøjelige til at undgå, at huller mellem falske negle og dine negle . Hold hænderne rene .

Behandling

neglesvamp under falske negle er svært at helbrede . Svampen er vokset ind i og er beskyttet af neglen . Fordi negle vokser langsomt , nogen inficerede område har tendens til at inficere og reinfect områderne omkring den .

Du kan finde aktuelle behandlinger på apotek , men ifølge Mayo Clinic , har de ikke arbejde meget godt . Den eneste dokumenterede behandling er at tage en lang løbet af oral antimykotisk medicin .

Risici

Mundtlig svampedræbende medicin kan være svært på din lever . Hvis du har nedsat leverfunktion eller anden grund , vil din læge ikke ordinere medicinen til dig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------