Position: sygdoms > medicin >

øvelser for at komme af vand i benene

   Væsker kan samle sig i benene af forskellige årsager , herunder tyngdekraft , som bidrager til hævelse og gør det særlig mærkbar i den nederste del af kroppen . Perifert ødem er den unormale samling af væsker . Underliggende sundhedsmæssige problemer , såsom kongestiv hjerteinsufficiens , nyreproblemer , alder og /eller fedme , kan bidrage til hævede ben . Der er mange strategier for at reducere ødem , herunder gennemførelsen af øvelsen. Det er vigtigt at bemærke, at ødem er et symptom på en underliggende problem , at din læge skal tage op.

Øvelser trang


Da alvor øger pooling af væsker i den nedre del af kroppen , er det vigtigt at indse, at siddende eller stående i en stilling for længe strækninger af tid kan forværre hævelse . Ifølge Mayo Clinic , flytte dele af din krop , at ødem påvirker kan hjælpe pumpe det overskydende væske tilbage til dit hjerte .

Det er relativt almindeligt, at kalve og ankler til at svulme op , når du sidder til længere tid , såsom en lang flyvemaskine flyvning . Det er vigtigt at bevæge dine ben og ankler i et forsøg på at skubbe akkumulere væske ud af den lavere ende væv . Ofte stå og gå er vigtigt , især i tider med udvidet møde , som på en lang flyvning . Hvis du ikke er i stand til at stå op og gå , kan du deltage i simple øvelser på dit sæde .

Start med en effektiv udøvelse ved at placere fødderne side om side og hæve din hæl op og ned flere gange for at flex og frigive lægmuskler . Hvis du er i stand til at stå ( på et flyselskab sæde eller et skrivebord på arbejde ) , arbejde på dit kalve ved at stå , rullende op på fodballen og derefter sænke ned igen , indtil dine fødder er flade igen . Gentag flere gange ( så mange som du er i stand til) at arbejde musklerne i dine kalve .

En anden øvelse involverer hæve den ene fod , forlænge dine ben lidt op fra jorden og langsomt roterende foden i en cirkulær bevægelse , først til højre og derefter til venstre . Gentag med den alternative foden og afslutte øvelsen flere gange for begge fødder .

Endelig rejser en knæ ad gangen , i en intensivering bevægelse ( mens siddende ) til at lægge musklerne i den øvre låret . Gentag så mange gange som du er i stand til for at få blodet flyder i benene .

Generelt Motion anbefalinger


En stillesiddende livsstil bidrager til en lavere instans hævelse . Valg af øvelser , der vil få dine ben flytter kan bidrage til at afhjælpe væske oprustning . Eksempler på øvelser til benene omfatter vandreture, jogging , svømning og cykling .

Du bør planlægge at bruge mindst 30 minutter hver dag udnytter benene specifikt .

Det er også vigtigt at strække benene . Yoga positioner kan være yderst effektiv til lavere ben ødem spørgsmål . Det er tilrådeligt at søge en yoga instruktør for de bedste øvelser og stillinger for netop din tilstand .

hævede ben forværres med tyngdekraften , så opløftende dine ben i 20 til 30 minutter hver dag kan være nyttig . Lig på ryggen og sætte fødderne op på en skammel eller mod en væg . Roterer dine ankler i en cirkulær bevægelse for at hjælpe med at frigøre de væsker , der har akkumuleret .

Endelig kan du forsigtigt massere dine fødder , ankler og kalve med hænderne for at hjælpe med flydende bevægelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------