Position: sygdoms > medicin >

Sådan opdager symptomer på hæmorider

  Hæmorider er en af de mest almindelige helbredsproblemer kendte problemer . Hæmorider er irriterende unmentionables . Den gennemsnitlige person ikke alene ikke vide, at det er smertefuldt hæmorider , der er årsag nød , men søger ikke behandling indtil efter lang tids lidelse .
Ingen kan lide at snakke om ting , der har at gøre med anus område af kroppen ( medmindre du er en teenager dreng ) . Men det er vigtigt at kende symptomerne på denne fælles lidelse .
Hæmorider er defineret som forstørres, bugnende blodkar i og omkring anus og lavere endetarmen . Der er to slags . De kan være eksterne-disse udvikle tæt på anus og er omfattet af følsomme hud . Disse er normalt ikke alt for smertefuldt , men de kan vokse og blive en hård klump , og blødning kan forekomme . Den anden type er intern disse udvikle under foring af anus . Disse er normalt ikke alt for smertefuldt, men de gør bløder . Nogle gange , de trænge igennem åbningen og forårsage alvorlige smerter
Følgende er hvad man skal kigge efter :
1 .
øje med blødning under afføring . Du bør holde øje med blod , når du har afføring , men ikke panik . Se en læge om det samme.
2 .
meddelelse eller føler et fremspring under afføring . Jeg ved, du ikke ønsker at føle noget dernede ! Men du brug for at røre rundt i anale område, hvis du føler noget når du går .

3 .
Itch i den anale område . Kløe er ikke normale i dette område af kroppen . Det kunne være så simpelt som en gær infektion eller det kunne være et symptom på hæmorider . Når du kløe , du typisk vil føle en lille fremspring ( se trin 2) .
4 .
føle smerte . Hæmorider forårsager smerte , især når du besøger toilettet . Dog kan smertefulde hæmorider ondt, når du sidder bare rundt om huset eller på kontoret .
5 .

Se følsomme klumper . Er der noget følsomme i den anale område ? Se efter klumper som du ville på nogen del af kroppen . De fikserede ville være lidt større end en bums .

gode råd og advarsler


 • Besøg et kolon eller rektal kirurg for diagnose eller behandling af hæmorider .
 • vide , at mere end halvdelen af befolkningen over 30 udvikler en form for hæmorider .
 • Må ikke bruge timer sad på toilettet til en afføring ! Få hjælp !
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------