Position: sygdoms > medicin >

hvad der sker når gigt er ubehandlet ?

   Gigt er en tilstand, der forårsager smerte og inflammation i et eller flere led . Det er meget behandles , men når venstre ubehandlet , kan det føre til tilbagevendende symptomer og andre mulige komplikationer

Tilbagevendende Gout

Ubehandlet gigt kan udvikle sig til tilbagevendende gigt , hvor anfald af et eller flere led forekomme flere gange om året, ifølge Mayo Clinic .

Kronisk Arthritis urica

Kronisk arthritis urica kan føre til fælles deformiteter , tab af bevægelse , og varig smerter i leddene , ifølge Medline Plus .

Avanceret Gigt

Ved fremskreden gigt , syge udvikle områder i huden, kaldet tophi , som bliver ømme og hævede i løbet af en flareup af gigt symptomer , ifølge Mayo Clinic .

nyresten

Den Mayo Clinic rapporter en ophobning af urat krystaller , der er skarpe , krystallinsk strukturer , der udvikles som et resultat af for meget urinsyre i kroppen , kan føre til nyresten i gigt ramte .

Overvejelser

Medline Plus rapporter om, at halvdelen af alle mennesker , der har haft en urinsyregigt angreb vil have mindst én mere . Heldigvis kan en læge ordinere passende medicin til at lindre symptomerne og fjerne overskydende urinsyre ( den egentlige årsag til den betingelse ) fra blodet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------