Position: sygdoms > medicin >

hvordan hormon ubalance forårsager insulinresistens ?

   Når testosteron i blodet falde til en mangelfuld niveau , kroppen mister kontrol over blodsukker . Insulin ophører med at gøre passende arbejde åbning celler til blodsukker i kroppen har brug for. Insulin- resistente celler ikke reagerer på en stigning i insulin, bugspytkirtlen udskiller for at åbne celler . Testosteron normale regulering af blodsukker svigter. Patienter med type 2 -diabetes lider af denne form for svigt .

passende testosteronniveau hos mænd med sunde testikler spille en vigtig rolle i at holde kroppen trimmet og cellerne fungerer godt . Når kroppen ikke lider af en mangel paa sukker , bugspytkirtlen udskiller insulin- beløb, der kræves for at åbne cellerne til kulhydrat sukker i blodet . Insulin regulerer optagelse af sukker ind i cellerne , indtil kroppen bruger sukker i blodet til energi . Insulinet mål celler i leveren , muskel masse og fede områder af kroppen .

androgenmangel


En mand , der udøver for lidt eller har en seksuel kirtel mangel kan lide af en androgen hormon mangel. Testosteronmanglen er en androgenmangel fundet i insulin -resistent mænd . En mand kan opleve svækkelse muskler og endda træthed . Lavt testosteronniveau ikke tilstrækkeligt at opbygge muskler og holde visceralt fedt lav . Testosteron mangel kan opstå , når en mand er i 40'erne .

Cell insulinfølsomhed


En celle i kroppen skal åbne , når insulin sender en besked om, at blodsukkeret skal komme ind i cellen . En følsom reaktion på tilstedeværelsen af sukker gør kroppen i stand til at holde blodsukkeret på det rette niveau for energiforbruget . Når testosteron er lavt , skal du cellerne ikke udføre denne blodsukker døgnet fungerer så godt. Cellens manglende blade insulin ineffektiv i medvirken kroppens brug af blodsukker til energi . En stigning i insulinsekretionen ved bugspytkirtlen kan ikke afhjælpe problemet . Faktiske sukker brug i cellerne stadig for lavt.

visceralt fedt og Lever


Når testosteron er lav , fedt bygger i kroppen , især i maven . En mand kan vokse overvægtige . Med alt for meget kropsfedt , cirkulation af fedtsyrer i blodet stige til et for højt niveau . Efter nok fedtsyrer strømmer gennem leveren , bliver leveren insulin resistente . Et dårligt fungerende leveren fører til insulinresistens i hele kroppen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------