Position: sygdoms > medicin >

hvordan man kan udvælge en rygstøtte bandage

  En skadet ryg kan skade , når du står , når du sidder , og selv når du er i sengen . Da de fleste mennesker ikke bare kan sætte deres liv på hold , indtil smerten går væk , du vil få brug for at være i stand til at udvælge en rygstøtte bandage , som hjælper dig med at få igennem hver dag , og samtidig opretholde tilbage sundhed på samme tid . En god rygstøtte tandbøjle kan endda forebygge skader , når du løfte tunge genstande

Du skal bruge: .
Tilbage støtte seler til at teste


1
. Test din kropsholdning i et spejl , både siddende og stående , for at sikre at den forbliver lige når du er iført det pågældende rygstøtte tandbøjle . En sund ryg er en rank ryg , så skinnen skulle bistå dig at bo i denne position.

2 .
Overvej, hvad du gør på en dag-til-dag basis , og beslutte , om du kan gøre det med denne særlige rygstøtte tandbøjle på . Hvis skinnen holder dig fra at flytte , er dine muskler kommer til at blive inaktive , ikke at opbygge den styrke, at det vil tage for at forbedre din ryg .
3 .
Prøv rygstøtte seler , der ikke er alt for omfangsrig . Nogle alvorlige kvæstelser , kan kræve en større bandage , men for det meste , du er ikke lyst til at bære noget , der bugner ud af dit tøj .
4 .

Forstå det område på ryggen , der giver dig problemer , og vælge den rigtige rygstøtte bandage til at løse dette problem . For eksempel , hvis nederste del af ryggen er i smerte du vil få brug for en bandage , der fokuserer mere på lænden end noget andet . De fleste rygstøtte seler er designet til en bestemt region , ikke hele ryggen .
5 .
Vælg en rygstøtte bandage , som kan returneres , hvis du ikke er tilfreds . Dette er en måde at teste legitimiteten af den virksomhed, som du køber skinnen . Hvis det gør et godt produkt , vil selskabet står bag det . Hvis det ikke vil give en garanti , gåtur væk .

gode råd og advarsler


 • Må ikke bære en bandage uden lægens anbefaling . Forskellige skader skal behandles på forskellige måder .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------