Position: sygdoms > medicin >

kommunikationsteknik & Alzheimers

   Den Alzheimer 's Association fastslår, at mere end 5,3 millioner amerikanere lever med Alzheimers sygdom eller en relateret demens . Måske ønsker du at kommunikere med et familiemedlem eller klient med Alzheimers sygdom . Forstå , at efterhånden som sygdommen skrider frem , kan kommunikere med ham bliver vanskeligere . Nogle enkle teknikker kan gøre kommunikere så nemt som muligt . Vid, at nogle dage er bedre end andre , og hvad der er succes en dag må ikke give positive resultater de næste

Du skal bruge:
to cravates .

Alzheimers sygdom


Alzheimers sygdom er en fremadskridende sygdom i hjernen, der fører til skader i hjernen cellerne . Denne skade medfører ændringer i hukommelsen , dom og sprog . På grund af disse ændringer , kan kommunikationen være vanskelig. Men med en forståelse af kommunikationsstrategier , kan du som pårørende , har de bedst støder på mulige . Meddelelse mulighed for en person med Alzheimers sygdom bliver værre som sygdommen skrider frem .

kommunikationsvanskeligheder


Mennesker med Alzheimers kan have svært ved at finde det rigtige ord at bruge , når de prøver at fortælle dig noget . Deres tale kan være flydende , men giver ingen mening . Personer med Alzheimers sygdom også kan ikke være i stand til at forstå , hvad du forsøger at fortælle dem .

Som Alzheimers sygdommen skrider frem , og dets ofre mister deres læsning og skrivning evne , og de kan ikke forstå den rette sociale praksis samtale , så de afbrød nogen , når de taler til dem, eller ikke reagerer , når de er talt med .

Techniques


Sørg for at bruge korte, enkle sætninger . Diskuter kun en idé på et tidspunkt . Altid vil tillade masser af tid til en person med Alzheimers sygdom at svare dig . Efterhånden som sygdommen skrider frem , det tager længere tid at behandle , hvad du siger . Du bør identificere de personer, du taler om ved hjælp af deres navn , og hvordan de er relateret til den person med Alzheimers sygdom . Må ikke nogensinde gøre dem gætte . Spørger aldrig "Husker du ? " I stedet fortælle dem de nødvendige oplysninger .

Brug kropssprog er en meget god kommunikation teknik , når du er i samtale med dem, der har Alzheimers sygdom . Det kan være nødvendigt at bruge nogle ansigtsudtryk eller håndbevægelser , så de kan forstå hvad du prøver at sige . Du kan have til at pege på objekter . For mennesker med Alzheimers sygdom at holde fokus , kan du ønsker at beholde deres hånd , eller give dem et andet objekt til at holde .

Korrekt Miljø

Ingen kommunikation teknik vil arbejde for en person med Alzheimers sygdom uden den korrekte miljø . Sørg for, at konkurrerende lyde , såsom musik , radio eller tv , er slukket . Må ikke bevæge sig rundt , når du taler til en person med Alzheimers sygdom . Prøv at have en regelmæssig rutine . Dette gør tingene mindre forvirrende og hjælper dig med at kommunikere med den person . Også vigtigt at sikre, at alle involverede med den person , der har Alzheimers sygdom har samme form for kommunikation . Hvis du gentager noget, fordi han ikke forstår dig , siger det på samme måde eller bryde den ned endnu mere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------