Position: sygdoms > medicin >

tegn og symptomer på fremskreden pulmonal hypertension

   Pulmonal hypertension er en lungelidelse , der påvirker arterierne , at transport blod til lungerne fra hjertet . Pulmonal hypertension er sjælden og er mest almindelig hos unge voksne kvinder . Betingelsen forårsager arterierne til at indsnævre , hvilket resulterede i en række symptomer som sygdommen skrider frem .

svært ved at udføre let aktivitet


Som pulmonal hypertension skrider frem , bliver det stadig vanskeligere for dem med den betingelse at udføre lys aktiviteter , såsom som at gå op ad en trappe . Svær træthed , åndenød , svimmelhed og besvimelse er alle almindelige hændelser , som mennesker med fremskreden pulmonal hypertension under rutinemæssige aktiviteter . Andre symptomer omfatter blånelse af hud og læber , brystsmerter , og hævelse i ankler og ben .

uregelmæssigt hjerteslag


Ud over problemer med at udføre rutinemæssige aktiviteter , der lider af fremskreden pulmonal hypertension ofte oplever alvorlige symptomer , selv mens resten. En fælles symptom på avanceret pulmonal hypertension er en uregelmæssig hjerterytme , som omfatter bankende fornemmelser og hjertebanken og en meget hurtig puls . De, der har en uregelmæssig hjerterytme normalt oplever åndedrætsbesvær og svimmelhed i ro .

Blodpropper


Mange mennesker i de fremskredne stadier af pulmonal hypertension erfaring kronisk blodpropper på grund af forsnævring af arterierne . Disse blodpropper generelt opstår i blodkar i lungerne , hvilket fører til blodkar lidelser , såsom betændelse i blodkarrene . På grund af vanskeligheder pumpe blod fra hjertet , avancerede pulmonal hypertension kan føre til alvorlige komplikationer , der kan beskadige hjertet , såsom en udvidet højre ventrikel . Som højre hjertekammer fortsætter med at udvide og bliver overanstrengt , kan det mislykkes helt , hvilket lige hjertesvigt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------