Position: sygdoms > medicin >

dna kloning definition

   Ifølge det nationale institut Genome Research Institute kloning beskriver en række processer , der anvendes til fremstilling af genetisk identiske kopier af en biologisk enhed . DNA kloning indebærer anvendelse af manipulere DNA procedurer med henblik på at fremstille flere kopier af et enkelt gen eller segment af DNA

Typer

De tre typer af kloning omfatter gen , reproduktiv og terapeutisk . Gen kloning har altid været i direkte tilknytning til DNA kloning , fordi denne proces producerer kopier af gener eller dele af DNA .

Metode

Scientist normalt bruger DNA kloning til at forske gener . Denne metode tager gener fra en organisme og skær dem i en vært . Genet replikater mange gange i løbet af i denne procedure .

værtsceller

For at gentage gener hostceller skal gentages flere gange . Enkelt vært har ikke nok plads til at indeholde duplikerede cellerne .

Rekombinant DNA Technology

Også kaldet DNA kloning , rekombinant DNA-teknologi beskæftiger brugen af videnskabelig forskning til medicin og til behandling af sygdomme plus lidelser .

Formål

Brugen af DNA kloning giver videnskabsfolk , forskere og medicinske fagfolk til at mindske risikoen for sygdomme ved at opdage deres grundlæggende årsager gennem genetisk evaluering , anvendelse af genterapi mod kræft , og brug af rekombinante produkter for insulin plus væksthormoner .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------