Position: sygdoms > medicin >

forebyggende vitaminer for gigt

   Gigt er en meget smertefuld form for gigt , som påvirker kroppens led , ofte dukke op i nærheden af storetåen . Ifølge Mayo Clinic , er mænd mere tilbøjelige til at udvikle gigt end kvinder , selv om begge køn er i fare afhængigt af en række faktorer , især at få ordentlig ernæring .

Aktuel forskning bærer god nyhed for dem, søger at forhindre gigt senere i livet , og visse vitaminer er vigtige i denne strategi til forebyggelse . En undersøgelse af forebyggende vitaminer er afgørende i strukturere en sund kost for at undgå udvikling af gigt .

C-vitamin og urinsyre


Gigt opstår, når en overflod af urinsyre , som produceres i nyrerne , bygger op og krystalliserer . Disse skarpe krystaller ophobes i leddene , og er ansvarlige for rødme , hævelse og smerte af gigt .

Den gode nyhed er, at en fælles , bredt tilgængelige vitamin kan hjælpe med at forhindre urinsyre oprustning. C-vitamin , ifølge National Institutes of Health , er stærkt forbundet med gigt forebyggelse . Ifølge den nuværende forskning , er C-vitamin er involveret i opklaringen nyrerne af urinsyre , hvilket forhindrer opbygningen og krystallisering af stoffet .

Naturlige kilder til C-vitamin , som f. eks appelsiner og tranebær juice , samt som supplement indeholder det vigtige vitamin er lige værdifulde i at forebygge gigt .

Forebyggende vitamin indtagelse


og samtidig øge dit indtag af C-vitamin gennem kosten og kosttilskud kan hjælpe med at forhindre gigt , bør visse vitaminer og fødevarer, begrænset snarere end steget . For eksempel , for meget niacin i henhold til American Academy of Family Physicians , kan føre til gigt tiden .

The Mayo Clinic anbefaler også at begrænse dit indtag af protein , især ved at undgå visse usunde "dille " kostvaner, der understreger højt indtag af protein og et lavt eller ingen kulhydrater . Protein er vigtigt at generelle sundhed og bør bestemt ikke undgås , men anbefaler eksperter at få en fornuftig mængde protein fra sunde naturlige kilder som æg , fedtfattig eller skimme mælk og tofu .

Sund Strategier til forebyggelse af gigt


Mens justere dine vitamin indtag er vigtigt at forebygge gigt , kan andre enkle tages skridt så godt. Undgå at drikke for meget alkohol , fordi alkohol er en klar årsag til gigt . drikke masser af vand, på den anden side bidrager skylle urinsyre gennem nyrerne og er en fremragende måde at undgå gigt

Hvis du er en kop kaffe drikker , den gode nyhed er i : drikke kaffe har været forbundet med gigt forebyggelse ifølge Mayo Clinic . Også , er at spise kirsebær , brombær og hindbær ( alle store kilder til antioxidanter ) mente, at reducere urinsyre .

Men husk at tage for meget C-vitamin og drikker store mængder af kaffe en vand kan have problematiske effekter på dit helbred . Det er vigtigt at tale med din læge om din kost og livsstil for at udvikle en vitamin-strategi til forebyggelse af gigt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------