Position: sygdoms > medicin >

hvad er biorytme af vores søvn ?

   Biorytmer er en nødvendig del af den daglige cyklus af menneskers sundhed. Baseret på en kombination af genetik og uden stimuli , fortæller de hjerne det rigtige tidspunkt for dig at opnå sove . Disse biorytmer er knyttet til den daglige cyklus samt perioder inden for de 24- timers cyklus

funktioner


En 2008 undersøgelse foretaget på University of California , Irvine konstateret, at to proteiner i den menneskelige krop er ansvarlig for at opretholde biorytmer i vores søvn . Disse proteiner , kendt som CLOCK og SIRT1 , kontrol omkring 15 procent af vores gener .

Funktion


Ifølge en 2004 artikel udgivet af " Psychology Today ", biorytmer er naturligvis påvirket af den mængde lys , der påvirker vores øjne . Hjernen bruger dette lys til at signalere kroppen til at udføre visse opgaver , såsom søvn .

Tidsramme


biorytmer er kendt som døgnrytmen . Ifølge en sove ekspert fra University of Michigan , dr Roseanne Armitage biorytmer fungere i en 24-timers mønster , hjælper os med at nå den rette mængde søvn .

Betydning

Når kroppen ikke at opretholde ordentlig biorytmer i vores søvnmønstre, en række bivirkninger kan forekomme . Mennesker kan blive humørsyg , mister koncentrationen , udvikle mave lidelser og lider en kompromitteret immunforsvar .

Overvejelser

Inden for den overordnede biorytme af en hel dag , visse kortere perioder forekomme kendt som ultradian rytmer . Et af de mest almindelige eksempler på i søvn er den hurtige øjenbevægelser-eller REM-søvnen cyklus , der gør det muligt mennesker til at drømme .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------