Position: sygdoms > medicin >

hvad er de behandlinger af skulderen impingment & rotator cuff tendinitis ?

   Skulder impingement og rotator cuff tendinitis er de mest almindelige årsager til skulder smerter hos voksne . Fælles aktiviteter såsom kæmning dit hår eller sætte på en frakke kan medføre alvorlige smerter . De betingelser, normalt ikke kræver operation for at behandle og kan forhindres

Du skal bruge: .
antibiotika
Håndkøb smertestillende midler.

Årsag

Rotator cuff tendinitis opstår , når en af skulder fire sener bliver betændt . Sammenpresning af sener i rotator cuff årsagerne skulder impingement . Begge betingelser forårsager smerte med bevægelse .

Symptomer

Smerter og ømhed er de primære symptomer . Smerten kan stråle fra skulder front til den side af armen , og løft og nå kan medføre øjeblikkelige smerter . Der ofte er et tab for rækkevidde af bevægelse og smerte er ofte værre om natten .

Behandling

Behandling begynder som regel med hvile og undgå aktiviteter , der forårsager smerte . Injektioner af en lokalbedøvelse og kortison ind i skulder-og fysioterapi er andre behandlinger .

Kirurgi

Kirurgi er kun gjort som en sidste udvej . Fjernelse af ben Sporer og betændt væv giver rotator cuff ekstra plads og reducerer risikoen for impingement .

Outlook

Mest rotator cuff tendinitis og skulder impingements få bedre uden kirurgi . Patienter, der kræver operation normalt er i stand til at vende tilbage til deres tidligere aktivitetsniveau .

Forebyggelse /Solution

Limit gentagne overhead bevægelser som maleri , byggeri eller sport , der kræver overhead bevægelse som tennis og baseball . Styrke skuldermusklerne ved at udføre modstand øvelser . Anvend is efter træning for at undgå hævelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------