Position: sygdoms > medicin >

hvad er de behandlinger af slidgigt med opioider ?

   Opioider er stærke beroligende medicin svarende til narkotika , men ikke lavet af opium , og de er almindeligt ordineret til behandling af moderate til svære smerter . Opioider har fået ordineret til at behandle folk, der har slidgigt

Slidgigt


Slidgigt , slid-og tåre form for gigt , indebærer afslidning af smurte brusk , der dæmper enden knogler i leddene .

Brug


Opioider er receptpligtige narkotika og bruges som stærke smertestillende smertestillende midler . Det menes at være den ansvarlige valg til behandling af smerter på grund af svær slidgigt , når andre behandlinger ikke tilbyder lindring .

Typer


Opioider anvendes til behandling af gigt er kodein, Hydrocodone ( Vicodin ) , oxycodon ( OxyContin , Roxicodone ) , tramadol hydrochlorid ( Ultram ) , og tramadol og acetaminophen ( Ultracet ) .

Behandling

Oxycodon har vist sig at være det mest effektive stof til at lindre smerten ved slidgigt . Den opioid , tramadol med acetaminophen , har også vist fordelene til at lindre smerter fra slidgigt .

Advarsel

Ifølge National Institute on Drug Abuse , opioider er en af de tre receptpligtig medicin , der er almindeligt misbrugt . En række af overdosisdødsfald har resulteret af forkert administration af lægemidlet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------