Position: sygdoms > medicin >

oplysninger om en nyrebækken karcinom , solide tumorer

   . nyrebækken carcinoma er kræftsygdomme , som udgør i nyrerne og kan være forårsaget af flere faktorer , selvom læger fra University of Wisconsin Medical School har knyttet rygning som en væsentlig årsag

Identifikation


Ifølge Free Dictionary. com , nyrebækkenet er en åbning i nyrerne , hvor urinen indsamler lige før det sendes til ureter . Nyrebækken karcinomer er kræft , der opstår inde i denne åbning i nyrerne .

Mulige årsager


Forskere kan ikke sige med sikkerhed , hvad der forårsager disse solide tumorer at udvikle , men nyrebækken karcinomer kan opstå som en følge af eksponering for visse industri- farvestoffer , en overeksponering til over -the-counter koldt retsmidler , som følge af en tilstand kaldet renal papillær nekrose , og rygning .

Symptomer


Nogle af de symptomer forbundet med nyrebækken carcinoma solide tumorer er hyppige vandladning i løbet af natten , tøven i evnen til at urinere , blod i urinen , rygsmerter , hvor rygsøjlen og ribben slutte , rust-farvet , brun eller mørk urin , brændende smerte , mens urinating og uforklarligt vægttab og træthed .

Behandling

Behandlinger for nyrebækkenet karcinomer omfatter kirurgisk fjernelse af solide tumorer , nyre , lymfeknuder og /eller en del af blære x-ray terapi og kemoterapi , hvis kræften har spredt sig til andre dele af kroppen .

Frekvens

nyrebækken carcinomer påvirke disse i gennemsnit , der er mellem 50 og 70 år gammel , har en 3- til -1 præference for mænd og har tendens til at påvirke kaukasere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------