Position: sygdoms > medicin >

vertigo & sinus infektioner

   Vertigo er ofte tænkt som et symptom på et hoved forkølelse , influenza eller andre respiratoriske problemer , såsom en sinus infektion . Men , vertigo er ikke en umiddelbar følge af sådanne åndedrætsorganerne spørgsmål i stedet , det enten udvikler efter en sinus infektion har sat i , er et resultat af medicin til bekæmpelse af sådanne infektioner eller er født ud af midten eller indre øre komplikationer ikke er relateret til en sinus . infektion

Definition af Vertigo


Vertigo er et symptom på nedsat balance , der producerer en følelse af , at den Lidende og /eller den Lidende omgivelser er spinning .

Årsager til Vertigo


Ifølge NeurologyChannel. com , en lidelse i strukturen i det indre øre er den sædvanlige årsag til svimmelhed : godartet paroxysmal positionel (BPPV ) er den mest almindelige . Andre årsager omfatter Menières sygdom , Cogan 's syndrom , ototoksicitet , vestibulære nervebetændelse og reaktioner på visse former for medicin eller kemikalier i miljøet.

mest almindelige årsag


BPPV forsvinder nogle gange skyldes en indre øre infektion ( otitis media eller labyrinthitis ) . Vertigo som en følge af BPPV forsvinder links til sinus infektioner , fordi det ofte starter som et resultat af en virusinfektion , som en almindelig forkølelse ) .

Reaktion på Medicin

Fordi nogle mennesker kan opleve svimmelhed , når du tager receptpligtig medicin eller over-the- counter ( OTC ) kold medicin , er svimmelhed tilskrives ofte som et symptom på den oprindelige kulde eller sinus infektion . I virkeligheden er det blot et symptom på behandlingen .

Behandling af Vertigo

Hvis en forkølelse eller sinus medicin er årsag til svimmelhed , sænke dosis eller skifte medicin , bør lette svimmelhed . Antibiotika kan hjælpe med at opklare en øre infektion . Ellers kan en læge ordinere visse øvelser ( dvs. vestibulære rehabilitering terapi ) bidrage til at genoprette balance .

Behandling for Sinus Infektioner

Jo hurtigere en sinus infektion er ryddet op , jo mindre sandsynligt er det , at svimmelhed bliver et problem . Behandling af en sinus infektion ved at drikke masser af væske , ved hjælp af en luftfugter i soveværelset , idet OTC ibuprofen for at mindske hævelse i næse , vaske næsehulen to gange dagligt og bruger en dekongestant .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------