Position: sygdoms > medicin >

dialysecentre oplysninger

   Dialysecentre er anlæg, hvor patienterne går til at modtage eller blive trænet på , hvordan du udfører dialysebehandling . Disse klinikker også rutine omsorg for nyre patienter i de områder af behandlingen udvælgelse , kostbehov , socialt arbejde tjenesteydelser og lægeydelser

Fakta .


Ifølge De Forenede Stater Renal Data System , der er mere end 5. 000 dialysecentre øjeblikket afsoner patienter i USA.

Ejerskab


De fleste af disse klinikker er ejet af kæder , såsom Fresenius Medical Pleje , Davita , og DCI . Der er stadig nogle hospitals-baserede uafhængig dialyse faciliteter , men antallet fortsætter med at falde i takt med de store kæder køber dem ud .

Behandlinger


Dialyse klinik tilbyder i -center hæmodialyse behandling , og de også træne patienter til at udføre peritoneal dialyse i hjemmet . Uddannelse og in- center pleje leveres af sygeplejersker og dialyse teknikere .

Læger

Snarere end at patienterne at gå til nephrologist kontor for check-ups , nyrerne læger runder og se patienterne i dialyse center på en månedlig basis.

diætister /Socialrådgiverforening

diætister tog patienterne på sund kost , og overvåge deres fremskridt ifølge månedlige blodprøven . Socialarbejdere hjælpe patienterne håndtere spørgsmål som beskæftigelse og tilpasning til livet i dialyse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------