Position: sygdoms > medicin >

hvordan man kan identificere hypotoni i en baby

  Hypotoni , eller lav muskeltonus , er som en betingelse , som er eksploderet i diagnosticeringen i de sidste 10 år. Betingelsen , der primært var foretaget babyer med genetiske sygdomme , herunder Downs syndrom , Tay-Sachs og Prader Willi sygdom , er nu blevet en hyppigere diagnose i " benign "( ingen årsag kan tilskrives ) babyer så godt. Dette gør det og endnu mere af en årsag til en øget bevidsthed om , hvordan man spot hypotoni og hvordan man får en effektiv behandling så tidligt som muligt . . Babyer og børn , der modtager behandling hellere før end senere vil være i stand til at nå deres milepæle lettere end børn , der går diagnosticeret og /eller ubehandlet

Du skal bruge:
hvile
. vand .
sports drink .
vitaminer .

læge .


1 .
Se efter tegn på hypotoni . Barnet skriger , mens liggende på hans /hendes mave . På tre måneder , hvis han /hun kan ikke løfte hovedet i denne position , skal du tage dette med din læge . Barnet kan ikke foder uden at falde i søvn under midten. Barnet kan ikke forstå din finger i er /hendes håndflade ved 2 måneders alderen .
2 .

Kæmper eller ikke at være i stand til at holde hans eller hendes hoved op i siddende stilling på 3 måneders alderen , holde benene i en udtales " frøen " position er yderligere tegn på, at et barn har lav muskeltonus . Han /hun ikke forsøger at " kick " , når hoppende på lårene efter 3 måneder .
3 .
overgive sig til tyngdekraften ( dvs. ikke trække i hånden til sin bryst ) sammen med ikke swatting ud for objekter i fokus for ham /hende, er tegn som barnet får et par måneder ældre .
4 .
udstillende mere end 3 af disse tilstande , skal du tjekke med din babyer læge . En vurdering kan bestemme sværhedsgraden af dit barns hypotoni . Tidlig indgriben , en terapeutisk program som omhandlet i hver stat vil arbejde med alle evaluerede og diagnosticeret barn indtil 3 år . Dette gør tidlig påvisning endnu vigtigere .

5 .
lov så tidligt som muligt for en vurdering . Efterhånden som barnet vokser , vil den overflade, når barnet har en skriftlig køkkenredskaber , hvordan han eller hun farver og skriver ud til at påvirke mange grov motorikken drastisk . Ubehandlet børn kan vokse op klodset , har dårlig kropsholdning , og kamp i mange fysiske aktiviteter , der direkte påvirker hans selvværd . Jo hurtigere forældre og lærere er uddannet på tegn på hypotoni , kan jo før en plan for intervention blive ordineret til at hjælpe barnet eller barnet nå sit maksimale potentiale.

gode råd og advarsler


 • Husk , hypotoni er kun en omstændighed , det er hverken en sygdom eller en sygdom . Årsagerne kan være prænatal , perinatalt ( tid efter fødslen) , eller postnatal . Det er ikke bidraget til hjernens udvikling , men grundlæggende årsager kan udgøre en risiko for forsinkelser og mental retardering . Fysisk og ergoterapeuter kan arbejde med børn barn efter behov og give familierne proaktiv måder håndtering af dit barn . Behandling er afgørende for at overvinde de begrænsninger af lav muskeltonus . Bringe forståelse til de tegn og tidlig behandling til rådighed for forældre med børn med hypotoni bringer de bedste resultater .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------