Position: sygdoms > medicin >

kemisk eksponering & tegn på renal skade

   Langvarig eller langvarig udsættelse for nogle kemikalier kan føre til alvorlige , livstruende skader på nyrerne , der fører til kronisk nyresvigt , en tilstand karakteriseret ved den endelige tab af nyrerne ' evne til at filtrere væsker og affald i kroppen . Ifølge Mayo Clinic , spejl fordi mange af de tidlige symptomer på kronisk nyresvigt mindre alvorlige lidelser , er betingelsen normalt ikke fanget, indtil nyrer fungerer på mindre end 25 procent af det normale.

Når et kemikalie er ansvarlig for nyreskade , udtrykket er tillagt det er giftigt nefropati . Kemikalier kendt for at forårsage toksiske nefropati omfatter tungmetaller som bly , kviksølv og cadmium , organiske opløsningsmidler som tetrachlormethan , benzen og methanol , og brændstoffer .

Højt blodtryk


The Mayo Clinic rapporter om, at højt blodtryk er både et symptom og en risikofaktor for nyresvigt .

Ændringer i urin og afføring


Personer med svær nyreskade erfaring ændringer i, hvordan deres krop udskiller affald . Mayo Clinic rapporter om, at almindelige symptomer på nyreskader kan omfatte nedsat eller ingen urinproduktion , mørkt farvet urin og blodig eller tjære -lignende afføring .

Kvalme , opkastning og appetitløshed


The Mayo Clinic siger også , at enkeltpersoner med kronisk nyresvigt ofte opleve kvalme , opkastning og et tab af appetit . Livet på Valg, et program for de medicinske uddannelse Institute , anbefaler , at disse symptomer , forårsaget af uræmi , en ophobning af affald i blodet , kan føre til pludselige vægttab .

Ammoniak Breath

Life Valg rapporter om, at uræmi er også kendt for at forårsage en metallisk smag i munden eller ånde , der lugter eller smager som ammoniak i patienter, der lider med nyresygdom .

ændringer af huden

En anden virkning af uræmi virker på huden . Ifølge Mayo Clinic , nutid patienter med svær nyreskade opleve en gul-brunlig tone på huden og vedvarende kløe .

Anæmi

Et andet fælles tegn på nyresvigt er anæmi , som er karakteriseret ved en mangel på sund røde blodlegemer giver ilt til væv i kroppen , ifølge Mayo Clinic .

utilpashed , træthed og svaghed

Effekter anlagt den ved blodmangel også bidrage til symptomerne på nyresvigt , som væv i kroppen er langsomt sultet for ilt . Mayo Clinic rapporter om, at patienter med nedsat skader ofte oplever svaghed , træthed og en generel følelse af ubehag eller Uro .

Svimmelhed og Memory Forstyrrelser

Andre tegn på renal skade , som indtræder fra anæmi , manifestere sig som ændringer i hvor godt hjernen fungerer . Nedsat mental skarphed , svimmelhed og koncentrationsbesvær eller huske almindelige ting menes at opstå på grund af mangel på ilt til hjernen fra blodmangel , ifølge Mayo Clinic and Life Valg .

Smerter og fysisk ubehag

Smerter langs siden eller midt på nedre del af ryggen kan forekomme i henhold til Life Valg i patienter med polycystisk nyresygdom , en tilstand, der forårsager store cyster at vokse på nyrerne . Mayo Clinic anbefaler også, at patienter med nyreskader også opleve hævelse af fødder og ankler og kronisk hovedpine .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------