Position: sygdoms > medicin >

kolesterolsænkende drikke

   Når det kommer til at sænke dit kolesterol , vil motion alene ikke gøre den slags forskel , at din læge ønsker at se . Du er nødt til at lave en komplet diæt eftersyn , fra maden på din tallerken til drikke du nyder med din morgenmad . Et par simple drink ideer, som få dig i gang på vejen til at sænke kolesteroltallet .

Grøn Te


Jon Lowet af " Forebyggelse " magasin hævder , at grøn te har egenskaber , der sænke kolesteroltallet . Polyphenoler i grøn te hjælper dårlige kolesterol passere igennem og forlade kroppen i stedet for at indsamle i vitale organer . Mens et par kopper grøn te hver dag kan have en positiv indvirkning på dit kolesterol , en professor ved Leslie Dan Det Farmaceutiske Fakultet advarer mod at bruge piller , der indeholder høje koncentrationer af grøn te polyfenoler , fordi overeksponering kunne sætte sundheden for din lever i fare .

Tomat Juice


Drikkeglas to glas tomatsaft hver dag kan hjælpe dig med at opnå lavere kolesterol i blot tre uger, ifølge en undersøgelse offentliggjort i " British Journal of Nutrition " i april 2007. Da artiklens hovedforfatter Marja-Leena Silaste bemærker , er dette en vigtig konstatering for det medicinske samfund , fordi piller beregnet til at sænke kolesterol kan være dyrt og har negative bivirkninger . Ordinering tomatsaft i stedet for dyre statiner ville være en velsignelse for både patienter og forsikringsselskaber .

sojamælk


Et enkelt kop sojamælk kan indeholde op til 10 g sojaprotein , og den amerikanske Food and Drug Administration anbefaler forbrugende 25 g sojaprotein en dag til at sænke dit kolesterol og reducere risikoen for hjertesygdomme . Ved nipper til et glas af chokolade sojamælk , hælde sojamælk over din korn og bruge sojamælk i din cremet pasta saucer , vil du gøre vidunderlige ting for dit kolesteroltal .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------