Position: sygdoms > medicin >

migræne behandling med dihydroergotamin

   Dihydroergotamin mesylat er en af de receptpligtige lægemidler kendt som sekalealkaloider , der bruges til behandling af migræne hovedpine . Det kan gives gennem en IV- slange , ved intramuskulær ( IM ) eller subkutan ( sub- Q ) injektion , eller via en næsespray

Teori


Ifølge Drugs. com , er der to teorier til at beskrive , hvordan dihydroergotamin lindrer migræne smerte . Nogle eksperter mener, at det aktiverer serotonin -receptorer på blodkar og bremsende blodgennemstrømningen gennem disse fartøjer . Andre mener, dihydroergotamin aktiverer serotonin -receptorer på sensoriske nerver i hjernen og blokerer inflammatorisk kemikalier, der forårsager smerte .

Indikationer


dihydroergotamin bruges til at forebygge migræne , som allerede er påbegyndt. Det bør ikke gives til at forhindre en migræne eller til behandling af ikke-migræne hovedpine .

dosis


Startdosis for dihydroergotamin er 1 ml . Denne dosis kan gentages hver time som er nødvendig for migræne smerte , til maksimalt 3 mL for IM eller sub-Q former for narkotika og til 2 ml for IV former .

Advarsel

dihydroergotamin kan forårsage alvorlige ilt afsavn til hjernen eller ekstremiteter , hvis det har taget sammen med andre medikamenter såsom hjerte- medicin til hiv-medicin og antibiotika . Det er vigtigt at lade din læge ved, hvad andre lægemidler du på, hvis hun antyder dihydroergotamin .

Tip

Mens du tager dihydroergotamin , ikke drikke grapefrugtjuice , fordi det kan påvirke lægemidlets evne til at stoppe Deres migræne hovedpine .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------