Position: sygdoms > medicin >

motorhjelm øjensygdom ( eller CBS )

   Charles Bonnet syndrom ( CBS ) er en tilstand typisk findes i ældre patienter . Det er karakteriseret ved hallucinationer og forværrede vision . Ofte er det forveksles med delirium , demens eller en reaktion på medicin . Hvis de behandles forkert , kan der være alvorlige , negative komplikationer

Historie


Charles Bonnet var en schweizisk filosof . Når Bonnet 's bedstefar var næsten blændet af grå stær i 1760 , begyndte han at have visuelle hallucinationer .

Årsager


Nogle undersøgelser har peget på symptomerne , når personen ikke kigger på noget stimulerende . Det menes, at som vi bliver ældre og øjnene begynder ikke , kan hjernen tror, at det ser ting, der ikke er til stede , som fugle , bygninger eller mønstre .

Hallucinationer


Der er nogle almindelige hallucinationer , at mennesker med CBS erfaring , som landskaber , ansigter og grupper af mennesker . Selvom hallucinationer er typisk ikke skræmmende , kan effekten af at have en hallucination forårsage megen lidelse .

Behandling

Der er ingen behandling for CBS , men er klar over, at visionerne er hallucinationer hjælpe nogle føle sig mindre angst. Sommetider tændes et lys eller flytte øjnene rundt kan omstille fokus og fjerne visioner .

, der kan få CBS

CBS typisk påvirker mennesker sent i livet , og dem, hvis vision er ikke . Den hallucinationer ofte går væk efter et år til 18 måneder.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------