Position: sygdoms > medicin >

tea tree olie kur for centripetal cicatricial alopeci

   Centripetale cicatricial alopeci er en sjælden form for hårtab skyldes ardannelse på hårsækkene ( den levende del af håret , under hudens overflade ) . Mænd og kvinder i alle aldre , men for det meste unge , lider af denne betingelse . Cicatricial er en medicinsk betegnelse for arvæv . Centripetale betyder blot bevæger sig mod midten . Tea tree olie er en antimikrobiel fra Melaleuca alternifolia , en plante , der anvendes af den australske aboriginals for tusinder af år . Det anvendes i et vilkårligt antal af plantelægemidler , men er bedst kendt i U. . S. til behandling neglesvamp

Behandling Centripetal Cicatricial Alopecia


De fleste medicinske referencer skelne mellem primære og sekundære typer af denne tilstand-afhængigt af, om sygdommen er biprodukt af en anden infektion eller der sker på sin egen . Sekundære cicatricial alopeci kan være resultatet af en infektion , en brænde , stråling , eller endog tumorer , i hvilket tilfælde du brug for at angribe det ved at behandle den primære årsag .

Primær cicatricial alopeci er inddeles efter hvilke typer af hvide blodlegemer er årsag til skader på hårsækkene , med forskellige behandlinger, hvis lymfocytter eller neutrofile , eller begge dele , har skylden . Central centrifugal alopeci er forbundet med lymphocitic form , ifølge Cicatricial Alopecia Research Foundation . Forskere forstår ikke de egentlige årsager meget godt .

Tea Tree Oil


Tea tree olie er ofte brugt i forbindelse med aktuelle medicin til behandling af hudinfektioner . Det til tider viser sig som en af de aktive ingredienser i hårtab retsmidler og lægges til nogle shampoo . Der synes ikke at være undersøgelser af tea tree olie som en behandling eller kur for ardannelse alopeci i særdeleshed, men dens antimikrobielle virkning , især i hudinfektioner , tyder på, at det kan være nyttigt .

På den anden side er de fleste behandlinger for lymfatisk cicatricial alopecia center om anti-inflammatorisk medicin for at forhindre cellerne i at angribe hårsækkene , og tea tree olie ikke kendt som en anti-inflammatorisk især . Tea tree olie har også vist sig at være antivirale , med den største indvirkning , inden virusinfektion etablerer sig . Det er vigtigt , fordi lymfocytter er mest aktive i kampen mod virussygdomme .

være forsigtige


Cicatricial alopeci er ikke noget, man skal forsøge at diagnosticere og behandle på egen hånd . Du er nødt til at se en hudlæge for at få en præcis diagnose , der starter med en biopsi ( tager et meget lille udsnit af de berørte hud til et kig på det under mikroskop og for andre test) . Den biopsi Resultaterne vil lade lægen vide mere om den form for betændelse , for at finde ud af hvad slags cicatricial alopecia du lider af , og hvor hurtigt det er ved at udvikle . Denne tilstand kan spredes meget hurtigt , med en god portion irritation af huden, smerter og kløe , eller det kan udvikle sig og sprede sig langsomt og viser næsten ingen symptomer andet end hårtab . Kendskab til alle disse ting er afgørende for lægen i fastsættelsen af en passende behandling for netop din sag .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------