Position: sygdoms > medicin >

tillæg for øje health & degeneration

   En række af kosttilskud er til rådighed til at opretholde øjet sundhed og forbedre symptomerne på visse degenerative øjensygdomme . I tilfælde af degenerative øjensygdomme , er forskellige supplement formler, som anvendes til behandling af specifikke betingelser

Forebyggelse


A-vitamin hører til en gruppe af forbindelser , der spiller en afgørende rolle i øjet sundhed . Ved at fremme en sund overflade foring af øjnene , A-vitamin forhindrer disse Foringer fra at bryde ned og give bakterier at komme ind.

makuladegeneration


En stor undersøgelse kendt som Age-Related Eye Disease Study har vist, at en kombination af visse vitaminer og mineraler kan forsinke udviklingen af aldersrelateret makuladegeneration . Denne kombination består af vitamin C og E , beta -caroten og zink .

Retinopati


Retinopati er en degenerativ øjensygdom , som er den hyppigste årsag til blindhed i USA for milde tilfælde , kosttilskud indeholdende blåbær kan være hjælpsom , supplerer med både blåbær og carotenoider kan være mere effektive .

Grå stær

Grå stær form som et resultat af et mineral ubalance i linsen i øjet . Til beskyttelse mod udbrud af grå stær , er den anbefalede kosttilskud inositol , pantotensyre , beta-caroten og vitamin E og C.

Glaukom

Glaukom er forårsaget af degeneration af synsnerven . For at reducere det intraokulære tryk og forbedre grøn stær , er den anbefalede kosttilskud hørfrøolie , blåbær med bioflavonoider , krom og vitamin C.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------