Position: sygdoms > medicin >

brug af insulin stikpiller som behandling for diabetes

   Diabetes er en sygdom, der rammer millioner af mennesker verden over , og behovet for rutinemæssige insulin injektioner er en af de mest ubehagelige dele af behandlingen . Nylige kliniske forsøg har vurderet brugen af insulin stikpiller som et middel til at eliminere den nålestik

Fakta


Experimental insulin stikpiller er placeret i patientens rektum , hvor insulin optages i blodbanen . Insulinet virker til at reducere blodsukkerniveauet af diabetespatienter .

Administration


Insulin stikpiller gives til patienten rektalt , 15 minutter efter et måltid , tre gange om dagen . Doser varierer afhængigt af patientens recept og fødeindtag .

Fordele


Den primære fordel ved rektal stikpiller over insulininjektioner , er, at de er meget nemmere for patienten at administrere . Hertil kommer, at de ikke kræver supplerende leverancer, såsom sprøjter og kanyler .

Effektivitet

Ifølge American Diabetes Association pleje , insulin stikpiller er effektive til at reducere postprandiale ( efter-spisning ) glukose i blodet samt i urin . Journal of Farmakologi , at insulin stikpiller også hjælpe til at undgå alt for høje niveauer af insulin efter administration , som kan være forbundet med insulinindsprøjtninger .

Overvejelser

Insulin stikpiller er stadig i forsøgsfasen , og er endnu ikke bredt til rådighed til brug for de fleste diabetikere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------