Position: sygdoms > medicin >

hvad er de funktioner, alkohol som en gateway stof ?

   En undersøgelse fra 2004 på Missouri Western State University konkluderede alkohol at være en gateway stof marihuana , som anses for en gateway narkotika til andre illegale stoffer . Alkohol kan også føre til en stigning i forbrydelser , såsom kørsel under påvirkning og voldtægt

Betydning


Missouri Western State University 's undersøgelse fra 2004 fandt folk under indflydelse af alkohol er mere villige til at prøve hash . Marihuana kan føre til ønsket om stærkere stoffer .

Misforståelser


Den store tilgængelighed og markedsføring af alkohol har skjult den kendsgerning, at alkohol kan være en gateway stof . Ud over at sænke sine hæmninger med hensyn til de illegale stoffer , kan det også føre til alkohol afhængighed .

Alkohol Addiction


Alkohol afhængighed , en afhængighed af alkohol , er et alvorligt samfundsmæssigt problem . Ifølge Troubled Med en hjemmeside designet til at informere familier om alvorlige emner , bliver 20 procent af drikkende afhængige af alkohol .

Kriminalitet

drikke alkohol påvirker ens dømmekraft og efterlader en person mere tilbøjelige til at træffe uansvarlige beslutninger og bryde loven .

Død

alkoholforbrug kan også føre til døden . Ifølge Troubled Med , kørsel under påvirkning af alkohol er den primære dødsårsag i de 15 til 24 årige .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------