Position: sygdoms > medicin >

hvad er en ikke - levende allergener ?

   En ikke-levende allergen er et stof, der ikke lever , der forårsager en allergisk reaktion . Der er mange sorter og typer af ikke-levende allergener , der kan påvirke mennesker

Metals


Nogle mennesker er allergiske over for visse typer af metaller , såsom nikkel . Nikkel bruges til at gøre ting som smykker og mønter , og nikkel allergi påvirke et relativt stort antal mennesker .

Kosmetik


Omkring 10 procent af den amerikanske befolkning kan have en vis form for kosmetisk allergi , ifølge Healthguidance . org . Kosmetiske allergi generelt medføre rødme , kløe og hævelse .

Latex


Latex er en ingrediens i mange gummiprodukter . Reaktioner på latex allergi kan være så lille som en udslæt eller så alvorligt som nældefeber , vejrtrækningsbesvær og endda død .

topikale medikamenter

Nogle mennesker er allergiske over for aktuelle behandlinger , såsom kortikosteroider . Folk allergisk over for kortikosteroider generelt oplever rødmen og kløende udslæt , når de kommer i kontakt med dem .

Chemicals

Svovl allergi er en forholdsvis almindelig type ikke -levende kemiske allergi . Svovl allergi typisk resultere i bistaderne blandt dem , der er allergisk over for det .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------